Informatie voor de watersporter

Linssen Yachts viert in 2014 65-jarig bestaan en lanceert vier nieuwe modellen

PERSBERICHT
linssenMaasbracht – De diverse voorjaarsbeurzen in binnen- en buitenland zijn inmiddels achter de rug. Düsseldorf, Gent, Leeuwarden, Stuttgart, Amsterdam, Tulln. De stands van Linssen Yachts en Linssen Boating Holidays werden druk bezocht.
Linssen Yachts viert in 2014 haar 65-jarig bestaan. Als we terugkijken naar de laatste 10 jaar, dan zien we dat er veel ontwikkelingen zijn geweest op het gebied van de productie. O.a.:

  • Logicam-productielijnen
  • uitbreiding cascohal tot 2.000 m2
  • nieuwe straal- en spuitcabines
  • multifunctionele hal voor nieuwbouw en refit
  • verplaatsing interieurwerkplaats naar Echt
  • verbouwing van de showroom en het Upper Deck

Maar zeker ook in de jachten die we op de markt brengen, zijn veel ontwikkelingen geweest:

  • Grand Sturdy 9-serie AC/Sedan in zes lengtes
  • nieuwe interieurvarianten bij de Mark III-serie
  • Range Cruiser-serie Variotop®/Wheelhouse in twee lengtes
  • Classic Sturdy-serie AC/Sedan in vijf lengtes

Stuk voor stuk ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat Linssen Yachts marktleider is in de stalen jachtbouw. In de productiehallen in Maasbracht zijn permanent ca. 40 jachten in elk stadium van de productie in aanbouw.
Wat kunt u dit jubileumjaar van Linssen Yachts verwachten? De werf staat erom bekend ieder jaar diverse nieuwe jachten op de markt te brengen. Ook in 2014 zal dit niet anders zijn:
Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge
De Classic Sturdy-serie krijgt in de 36-voet-klasse een uitvoering met Deckbridge. De Deckbridge is de Linssen-benaming voor de flybridge; aangezien die naam snelheid suggereert, heeft Linssen Yachts een meer passende benaming bedacht. Dit jacht biedt een extra verblijfsruimte en stuurstand op de Deckbridge en heeft een bijzonder stoer uiterlijk. Vanaf september kunt u het zien varen op het Meer van Neuchâtel bij Linssen Yachts-importeur Nasta Marine.
Classic Sturdy 42 Sedan
In de Classic Sturdy-serie is op dit moment de 42 Sedan in aanbouw. De AC-versie is vorig jaar tijdens de Linssen In-Water Boat Show gepresenteerd en nu volgt de Sedan.
De Classic Sturdy-serie is leverbaar van 28 t/m 46 voet.
Grand Sturdy 45.9 Sedan Variotop®
Ook in de Grand Sturdy 9-serie zijn belangrijke ontwikkelingen. Zo is er de 45.9 Sedan Variotop. Een combinatie van de succesvolle 45.9 en de unieke Linssen-Variotop® maakt dit jacht tot een bijzondere verschijning.
Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse
Als ‘klap op de vuurpijl’ brengt Linssen Yachts dit jaar de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse op de markt. Het nieuwe vlaggenschip uit de Grand Sturdy 9-serie, met ruim 16 meter lengte, zal dit najaar worden gepresenteerd. Naast de Wheelhouse-uitvoering is dit jacht ook met Linssen-Variotop® uit te voeren. Heeft u behoefte aan nog meer ruimte? Dan is ook de Grand Sturdy 58.9 (17,74 m) met Variotop® of Wheelhouse een mogelijkheid. Met deze uitbreiding is de Grand Sturdy 9-serie nu leverbaar van 30 t/m 58 voet.
Linssen Yachts organiseert in 2014 de volgende evenementen:
Linssen In-Water Boat Show 23 – 26 mei 2014
Linssen sea trials 28 – 30 juni 2014
Linssen river trials 4 – 6 oktober 2014
16e Linssen Yachts Boat Show 22, 23 en 24 november 2014
Meer informatie www.linssenyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht