Informatie voor de watersporter

Linssen Yachts wordt bijna 75 jaar

Linssen Yachts kondigt aan dat het bedrijf begint met de voorbereidingen voor het 75-jarig jubileum in 2024. Ter gelegenheid van deze mijlpaal introduceert Linssen Yachts speciale ’75 Edition’ jubileumpakketten op de (Grand Sturdy en Linssen SL) 35, 40 en 50.

75 Edition-pack
De ’75 Edition’-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s, waaronder het ‘Meren’-navigatiepakket, een elektrische ankerlier, teak tafel op het achterdek (AC) of kuip (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot en nog meer.
De 75 Edition-jachten zullen worden voorzien van unieke genummerde 75 Edition-emblemen.

Unieke nieuwe Linssen-kleuren
Binnen de bestaande modelseries krijgen deze jachten een geheel eigen en herkenbare identiteit. Zo worden de 75 Edition-modellen voorzien van een unieke nieuwe Linssen-kleur. De Grand Sturdy-serie zal in Velvet Green worden uitgevoerd terwijl de Linssen SL-serie de krachtige Mahogany Red kleur krijgt.

“We kijken er naar uit om volgend jaar ons 75-jarig jubileum te gaan vieren en we zijn blij dat we deze mijlpaal kunnen bereiken”, zegt Yvonne Linssen, commercieel directeur van Linssen Yachts. “We hebben hard gewerkt om ons bedrijf de afgelopen jaren te laten groeien en we zijn trots op wat we hebben bereikt. We laten nu pas een tipje van de sluier zien, maar uiteraard zal ons jubileum volgend jaar groots worden uitgerold met nieuwe brochures, speciale evenementen, lezingen, trainingen voor onze klanten en nog veel meer. Tijdens de Linssen Yachts Boat Show dit jaar (18-21 november) beginnen de feestelijkheden en in 2024 – het jubileumjaar – houden we groot feest.”
 
Nu te bestellen
De 75 Edition-jachten zijn vanaf nu te bestellen. Neem contact op met Linssen voor meer informatie en de gedetailleerde specificatie.

Voor meer informatie: Linssenyachts.com

Foto: Linssen Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht