Informatie voor de watersporter

Liveskipper lanceert 10 november virtuele zeilwedstrijd met gratis vliegticket naar Australië als eerste prijs

Bordeaux (F) – Het Australische Perth is dit jaar de plaats waar – als voorproefje van de Olympische Spelen – de vierjaarlijkse ISAF wereldkampioenschappen zeilen zullen plaatsvinden. LiveSkipper organiseert hieraan voorafgaand de virtuele wedstrijd ‘Perth 2011’ met een gratis vliegticket naar Perth als eerste prijs.
Iedereen kan deelnemen. Verbind het Engelse Weymouth, in 2012 de plaats van het olympische zeilen, met Perth aan boord van je eigen virtuele prototype van een maxi-trimaran. Ga de competitie aan met duizenden andere virtuele zeilers, kies de slimste koers en haal de hoogste snelheden met je eigen virtuele racemachine. Speel mee op LiveSkipper, maak je klaar voor de start, en win een reis naar Australië!
De start vindt plaats op 10 november om 15:00 uur, Nederlandse tijd.
PRIJZEN
1ste prijs
Vliegticket + 5 hotelovernachtingen om het slot van de ISAF WK in Perth bij te wonen van 14 tot 18 décember 2011.*
2e au 23e prix
Een T-shirt ‘Perth 2011’.
Perth 2011 ISAF Sailing World Championships
*een retourticket vanuit elke plaats ter wereld met bestemming Perth in Australie, met een maximumprijs van $1800,00 Australische dollars, niet inwisselbaar voor geld. Het kaartje zal gekocht worden door de organisatie van ‘Perth 2011’, bij voorkeur met Qantas Airways. Plus 5 nachten in The Esplanade Hotel, Fremantle (verblijf met een waarde van $1450,00 Australische dollars).
Meer informatie en startlijn op  Live Skipper

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht