Loosdrechtse vereniging De Vrijbuiter organiseert op 18 september de 69-ste Schippersdag voor bedrijven

PERSBERICHT
Loosdrecht – Dinsdag 18 september a.s. zal de traditionele Schippersdag weer verzeild worden. Wegens groot succes vorig jaar, zal het ook dit jaar plaatsvinden bij de Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter op de Loosdrechtse plassen.
Schippersdag is hét zeilevenement voor bedrijven welke in Wijdemeren gevestigd zijn en affiniteit met de watersport hebben. Dit is dé gelegenheid om als bedrijfseigenaar of personeel met elkaar in ontspannen, sportieve sfeer lekker een dagje uit te waaien.
Met medewerking van verschillende verhuurbedrijven op Loosdrecht, zijn er ca. 45 zeilboten beschikbaar. Hierdoor is de inschrijving beperkt. U zeilt een ochtend- en een middagwedstrijd die wordt onderbroken voor een heerlijke lunch in het clubhuis. De dag wordt afgesloten met de gezellige prijsuitreiking onder genot van een hapje en een drankje.
Wij zijn onze spontane sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan dit historisch evenement. Echter, zoals bij vele evenementen kunnen wij niet zonder deze ondersteuning en is het ieder jaar passen en meten met de uitgaven. Draagt u dit evenement als ev. sponsor ook een warm hart toe, neem dan contact op met het Comite Schippersdag van onderstaande website.
Meer informatie G.W.V. De Vrijbuiter