windverwachting

Lorenz de Knegt (46) woont ‘cool’ op een motorboot

Na een tijdje op een zeilboot te hebben gewoond, wist Lorenz de Knegt het zeker: hij wilde op het water zijn. Nu woont hij op zijn motorboot.

Toen ik een aantal jaren later naar Eemnes terugging, kwam er naast een koophuis een zeilboot. Nadat mijn relatie stukliep, woonde ik een tijdje op die boot. Door de haven naar huis lopen, uit je raam kijken en altijd water zien: fantastisch. Ik heb het daarna nog een paar jaar in een huis volgehouden en toen dacht ik: ik doe het, ik ga op een boot wonen. Als het niet zou bevallen, zou ik haar verkopen.

We zijn ruim tien jaar verder en ik houd het nog steeds prima vol. Elke avond wanneer ik het licht in de stuurhut uitdoe en nog even over het water kijk, denk ik: cool! (De Telegraaf)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X