Informatie voor de watersporter

Luxe drijvende vakantiewoningen worden 'duurzame design watervilla's'

PERSBERICHT
m&mwatervillaAmsterdam – M&M Watervilla, specialist in het ontwerpen van luxe vakantiewoningen, lanceert op de Masters of LXRY Amsterdam haar nieuwe all-in watervilla-concept; een woonparadijs op het water, waarbij belangrijke elementen als comfort, duurzaamheid en design als vanzelfsprekend in een spraakmakend ontwerp zijn meegenomen.
Design meets duurzaamheid
Wat is er heerlijker dan wakker worden met een rustgevend en inspirerend uitzicht op een weids waterlandschap? Genietend van een allesoverheersend gevoel van vrijheid en privacy. M&M Watervilla maakt deze droom nu waar met een aantal ontwerpen, die zijn bedacht vanuit een heel duidelijke visie, ontwikkeld op basis van de eisen en wensen van hun clientèle: “Water is er voorlopig volop, mensen die graag comfortabel aan het water willen wonen, genietend van rust en ruimte ook, maar luxueuze watervilla’s zijn er nog nauwelijks. En eco-chic waterwoningen, duurzaam en verantwoord, maar die tóch aan de eisen van de hedendaagse miljonair voldoen, bestaan al helemáál niet!”, schetst Marc Heesterbeek, eigenaar van M&M Watervilla. “Daarom lanceren wij op de Masters of LXRY fair deze nieuwe ontwerpen”.
Eco-chic en haute couture
Met luxe, comfort en spraakmakend design hoog in het vaandel, gecombineerd met milieuvriendelijkheid, ontstaan er aantrekkelijke eco-chic woningen; vakantiewoningen die zelfvoorzienend zijn en daarmee zorgen voor een gevoel van pure vrijheid en onafhankelijkheid. Energie wordt opgewekt met windturbines en zonnepanelen op het dak en wordt vervolgens opgeslagen in accu’s. Koken gebeurt op een inductieplaat en het oppervlakte- en afvalwater wordt gezuiverd in een groot bassin onder de drijver, waardoor het klaar is voor consumptie. Daarnaast zijn de woningen goed geïsoleerd, de materialen onderhoudsvriendelijk en de apparaten energiezuinig. De milieubelasting is hierdoor vrijwel nihil. Eco-chic pur sang!
Masters of LXRY Fair 2015: stand 433
De veertiende editie van Masters of LXRY vindt plaats van 10 tot en met 14 december 2015 in Amsterdam RAI en staat bekend om de nieuwe en exclusieve producten die gedurende deze dagen vertoond worden. Zo’n vierhonderd ondernemers uit buiten- en binnenland zullen aanwezig zijn verspreid over ruim 30.000 vierkante meter. ‘’Het is de beurs van de grote verleiding’’, zegt organisator Yves Gijrath, en dat is precies waarom M&M Watervilla zo goed bij deze beurs past: de watervilla’s van M&M zorgen voor een volledig op maat ontworpen watervilla, met oog voor detail én voor design en duurzaamheid. M&M is tijdens deze beurs te vinden op stand 433.
Meer informatie www.mmwatervilla.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht