Makma, Maril en Antaris sloepen houden zaterdag 12 mei in Woudsend 'Sloepen Experience' met proefvaren en kijkje op de werf

PERSBERICHT
Woudsend – Op zaterdag 12 mei zijn sloepliefhebbers van harte welkom tijdens de grootste Sloepen Experience van het noorden. Er zijn maar liefst 24 sloepen en tenders beschikbaar voor proefvaarten. Kom varen en genieten van sloepen en tenders met en bij Makma, Maril en Antaris.
Zaterdag 12 mei, een prachtige familiedag vol Watersport & Lifestyle. Wat mag u verwachten?

  • 24 sloepen beschikbaar voor proefvaarten!
  • Alle overige modellen Makma, Maril en Antaris in de overdekte showroom
  • Kijkje in de afbouwwerf
  • Uitleg motoren en verf door Vetus en Sikkens/International
  • Lifestyle & watersportkleding van d’Oude Seylmakerij met Gaastra, Gill, Musto, Henri Lloyd en Helly Hansen
  • Clinics Stand Up Paddling (Suppen)
  • Wegdromen bij uw favoriete Mercedes van Wensink

Voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Er is een mooi programma met activiteiten op en rond het water, zoals Stand Up Paddling. U bent welkom van 10.00 tot 18.00 uur, de koffie staat klaar. Makma, Maril en Antaris organiseren deze bijzondere vaardag samen met Boats & Lifestyle, het magazine voor beleving van de watersport. Meld u nu aan voor de Sloepen Experience in Woudsend op 12 mei!
Makma, Maril en Antaris: drie vertrouwde merken in watersportland met hun eigen historie en uitstraling. Drie merken samen onder 1 dak in Woudsend: de grootste overdekte sloepenshowroom van Nederland. Op 12 mei zijn maar liefst 24 droomsloepen voor het maken van een proefvaart!Een unieke kans, dus meld u aan en stap aan boord! Ook proefvaren? Wilt u op 12 mei ook proef komen varen met een of meer sloepen of tenders, stuur dan een mail aan info@boatsandlifestyle.nl.
De Sloepen Experience Woudsend is 12 mei van 10.00 tot 18.00 uur bij Makma Maril Antaris in Woudsend.
Voor meer informatie kijkt u op www.makmamarine.nl, www.maril.nl, www.antarisboats.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X