Managementtraining op de Waddenzee: improviseren met groepen in onbekend gebied en onder onbekende omstandigheden

PERSBERICHT
fortunauticHarlingen – Managers van bedrijven en instellingen kunnen vanaf dit jaar bij Fortunautic Woodship met een kleine groep (max. 5 – 6 pers.) een ‘training’ op de Waddenzee houden. Een training kan geheel door de manager zelf worden ingevuld. Verrassender en uitdagender is het echter om dit door de schipper van Fortunautic Woodship te laten verzorgen.
In eerdere proefsessies moesten er door de opvarenden nautische opdrachten worden uitgevoerd. Belangrijk bij deze invulling is de samenwerking tussen de bemanning onderling. Er zijn mogelijkheden te over om vier, vijf of zes personen leuke, uitdagende opdrachten op de Waddenzee te laten uitvoeren.
Denkt u alleen al aan het doen van de gezamenlijke inkopen, de overige noodzakelijke voorbereidingen, het vertrek, de koers, het varen, het zeil hijsen, een oefening ‘man over boord’ of het koken in teamverband…
En dit alles op het mooiste stukje nautisch natuurgebied van Nederland. Met elkaar improviseren in een omgeving waar de natuur als eerste de gang van zaken bepaalt! Dat kan even wennen zijn voor collega’s die een ‘geoliede organisatie’ gewend zijn….
Zo zijn er talrijke mogelijkheden en omstandigheden om de kersverse bemanning te laten oefenen in ‘anders samenwerken’, en tegelijkertijd te laten genieten. Het uiteindelijk doel is de voldoening: De aanloop van een Waddenhaven.
Fortunautic kan in deze managementtraining faciliteren. Om één of enkele dagen de Waddenzee te verkennen met een kajuitzeiljacht is op zich al een avontuur en uitdaging voor de meeste mensen. Van geheel zelfverzorgend door de manager tot de volledige invulling door Fortunautic Woodship, inclusief schipper-instructeur en de totale catering.
Meer informatie www.fortunautic.nl