windverwachting

Mared Marine brengt met de nieuwe Diamond 850 Cruiser een eigen volwaardige motorboot op de markt

PERSBERICHT
Meppel – Mared Marine komt met een geheel in eigenbeheer gebouwde cruiser op de markt. De DIAMOND 850 Cruiser is een sfeervolle kruiser waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met comfort en leefruimte. Ondanks de compacte buitenmaten ervaart u een zee van ruimte binnen. Een ruimtewonder van hoogwaardige kwaliteit waarbij voor een langer verblijf aan boord geen concessies nodig zijn! De ruime kuip is voorzien van een U-vormige bank met veelbergruimte. De romp en het dek zijn standaard ‘onderhouds-vrij’ uitgevoerd in polyester met RVS beslag.
De riante cabin heeft een stahoogte van 1.95 mtr. Het vaste bed in de voorkajuit en de dinette bieden zit- en slaapplaatsen voor 4 personen. De kombuis en de natte cel zijn ruim en geschikt voor een langer verblijf aan boord. De ruime kuip is voorzien van een U-vormige bank met veelbergruimte. De romp en het dek zijn standaard ‘onderhouds-vrij’ uitgevoerd in polyester met RVS beslag.
Standaard is de 850 Cruiser voorzien van: o.a.: Vetus 33pk, Boiler met verwarmingelement, 220V walaansluiting, Acculader, 4 slaapplaatsen, Afsluitbare voorkajuit. De Diamond 850 Cruiser is ook leverbaar als Diamond 850 Retro.
Specificaties:
Lengte: 8.70
Breedte:3.00
Diepgang: 0.65
Materiaal: Polyester
Motor: Vetus 33 tm 80pk
CE cat. C
Voor meer informatie www.maredmarine.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X