Informatie voor de watersporter

Marina Schokkerstrand 20 jaar en populaire bestemming voor ligplaatshouders Jachthavengroep

jachthavengroep_schokkerstrandAmsterdam, Nagele – Gisteren vierde MARINA SCHOKKERSTRAND met bewoners en ligplaatshouders in Restaurant Schokkerhaven haar 20 jarige bestaan.
MARINA SCHOKKERSTRAND is de allereerste haven in wat in 20 jaar is uitgegroeid tot De Jachthavengroep met vijf zusterhavens: na Marina Schokkerstrand in 1996 werd in 1999 Regatta Center Medemblik ontwikkeld. Daarna volgde in 2003 de overname van Marina Stellendam. In 2013 opende Amsterdam Marina en in april dit jaar kwam Rotterdam Marina bij De Jachthavengroep. Ligplaatshouders met een jaarligplaats binnen De Jachthavengroep mogen gratis en naar keuze gebruik maken van de zusterhavens.
Marina Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer aan de oostkant van het IJsselmeer, tussen de IJssel en het IJsselmeer met zowel ruim als beschut vaarwater in een prachtig natuur- en vaargebied en met een heerlijk strand. Vanuit Marina Schokkerstrand is er voor elk boottype en bij elk weer een boeiend vaardoel.
De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand ook per auto uitstekend bereikbaar.
Meer informatie www.jachthavengroep.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht