Informatie voor de watersporter

Marine Accessoires Europe brengt nieuw innovatief hulpmiddel met ophangsysteem voor afdekzeil van een boot

PERSBERICHT
hangtyteWarmond –  Nooit meer een ingestorte bootkap! Marine Accessories BV uit Warmond, bekend om haar producten als TurboSwing en Monster Tower, heeft de rechten verkregen voor EMEA distributie van het nieuwste innovatieve boot afdekzeil ophangsysteem:  Hangtyte
Het gepatenteerde Hangtyte ontwerp is voorzien van een disc die gemakkelijk wordt aangebracht op een afdekzeil voor een boot met een wakeboard toren.  Maar kan uiteraard ook voor vele andere bedenkbare toepassingen gebruikt worden. Denk hierbij aan zeilboten met een giek boven het kuipzeil of boten met een T-Top. Een lijn strekt zich uit van de Hangtyte disc naar de Tower en wordt aangespannen door een ratelblok. De deksel van de disc voorkomt waterdoorlating zelfs tijdens de zwaarste regenbuien!
Hangtyte uitvinder Cobe Mikacich ontwikkelde het systeem na jaren van frustratie met liters water in zijn boot door omgevallen tenstokken. “In Florida, krijgen we  in de lente elke middag stortregens. Steevast kan er zich dan zoveel water ophopen dat een stok ofwel verschuift of omvalt. Wanneer je dan je boot inkruipt om de paal goed te zetten ben je kletsnat! Hangtyte is dan ook een eenvoudige en effectieve oplossing. ”
Adviesverkoopprijs: € 79,95 inclusief BTW.
Meer informatie www.marineaccessories.eu
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht