Informatie voor de watersporter

Marine Trading International zet met watersportbedrijven Zodiac Ribcenters op

PERSBERICHT
Aalsmeer – In samenwerking met vijf zeer ervaren watersportbedrijven introduceert Marine Trading International, de ZODIAC RIBCENTERS. Deze Zodiac RIB Centers zijn de specialisten op het gebied van Zodiac RIB’s. Niet alleen kunnen ze u het juiste advies geven omtrent de Zodiac RIB van uw dromen in combinatie met de door u gewenste buitenboordmotor, maar bij een Zodiac RIB Center kunt u ook daadwerkelijk een groot aantal Zodiac RIB’s bewonderen in de showroom.
Of u nu een comfortabele familie RIB wilt of een sportieve krachtpatser zoekt, bij de Zodiac RIB Centers vindt elke klant de ideale Zodiac RIB. De Zodiac RIB Centers zijn verspreid over Nederland en werken nauw samen.
Voorraad
Elk Zodiac RIB Center heeft een aantal prachtige Zodiac RIB’s in de showroom liggen. Daarnaast kan het actuele aanbod altijd in de gaten gehouden worden via de speciale website. Vanwege de goede onderlinge samenwerking tussen de Zodiac Rib Centers is het mogelijk dat deze voorraad gedurende het seizoen onderling uitgewisseld wordt.
De ZODIAC RIBCENTERS:
‐ Bomert Watersport (Giethoorn)
‐ Delta Watersport (Ouddorp)
‐ Maritiem Noord (Groningen)
‐ Polyarc (Harderwijk)
‐ VD Sanden Watersport (Veldhoven)
‐ Delta Watersport (Ouddorp)
Meer informatie : www.zodiacribcenter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht