windverwachting

Marine Trading opent nieuwe webwinkel voor online verkoop van waterdichte geluidsapparatuur voor aan boord

PERSBERICHT
Aalsmeer – Marine Trading importeur van diverse aan de watersport gerelateerde producten lanceert een compleet nieuwe webshop: www.waterdichteaudio.nl. Deze webshop biedt duidelijke productinformatie en helpt de bezoeker bij het maken van de juiste keuze in zake een waterdichte Audio installatie, die aan sluit bij zijn of haar specifieke behoefte. Wanneer de keuze uiteindelijk is gemaakt, kunnen de audio producten vervolgens direct en eenvoudig rechtstreeks in de webshop besteld worden.
Marine Trading International is de exclusieve importeur van verschillende hoogwaardige Marine Audio producten zoals; JBL Marine, Dual AV Marine, Milennia, MB Quart Marine en Aquatic AV. Alle deze merken zijn in meer of mindere mate watervast en zijn bestand tegen vocht en water. Ook zijn er meerdere oplossingen voor het afspelen van muziek via iPods en andere moderne geluidsdragers. Compleet nieuw zijn onder meer de Medialockers van Aquatic AV, die zelfs via Bluetooth rechtstreeks muziek kunnen streamen.
MTI
Marine Trading International (MTI) is de officiële importeur van Zodiac boten, onderdelen en accessoires voor Nederland. Naast Zodiac producten is Marine Trading International ook de importeur van Bombard en Avon boten, Ma-Fra cosmetica voor uw boot, JBL Marine Audio, MB Quart, Aquatic AV en SLAM kleding.
Meer informatie www.waterdichteaudio.nl en www.marinetradinginternational.com
Meer informatie

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X