Informatie voor de watersporter

Maritiem journalist Evert Bruinekool nu gecertificeerd door European Maritime Certification Institute (EMCI)

PERSBERICHT
evert_bruinekoolHilversum – Evert Bruinekool, van het in Hilversum gevestigde bedrijf E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst, is door het European Maritime Certification Institute opgenomen in het Europees register als maritiem specialist voor journalistieke producties, het publiceren van persberichten en fotoreportages. Opname in het register is voor een fotograaf/journalist uniek én een bevestiging van zijn uitgebreide maritieme kennis.
E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst verzorgt fotografie en tekst voor onder meer de maritieme sector. In de afgelopen jaren schreef mijn bedrijf onder meer artikelen over nieuwe wetgeving zoals de CE-markering en de Wet pleziervaartuigen, nieuwe ontwikkelingen in de branche, technische achtergrondverhalen, ondernemersportretten, reisverhalen en havenberoepen. Daarnaast wisten wij door middel van persberichten publiciteit te genereren voor scheeps- en jachtwerven.
In de bijna 30 jaar dat wij actief zijn, hebben wij ons onderscheiden van andere journalisten en persbureaus door fotografie en tekst volledig te combineren. Wij werkten en werken voor vrijwel alle maritieme vak- en watersportbladen in Nederland en ook regelmatig buiten Nederland. Andere gebieden waar wij actief in zijn: journalistiek in de bouw, hout, metaal, techniek en bedrijfsjournalistiek.
E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst levert al sinds 1986 foto- en andere journalistieke producties voor bedrijven in verschillende sectoren en maakt zowel fotografische als tekstproducties voor bedrijfsmagazines, websites en sociale media. Inmiddels beschikken wij over een stockarchief van ruim 500.000 foto’s en schreven we meer dan 10.000 kleine en grote artikelen.
European Maritime Certification Institute (EMCI Register) certificeert bedrijven, professionals en producten binnen de maritieme sector. EMCI is wereldwijd actief als maritieme examen-, certificerings- en registerorganisatie.
Meer informatie www.ejbruinekoolfotografieentekst.nl en EMCI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht