123 stickers

Mazer Yachting presenteert spectaculaire Fjord 48 OPEN, de 'grootste Fjord ooit' op Boot Düsseldorf 2015

PERSBERICHT
mazer_fjord48Loosdrecht – Tijdens Boot Düsseldorf 2015 presenteert Mazer Yachting haar wereldprimeur: de Fjord 48 OPEN. Op de openingsdag zaterdag 17 januari 2015 om 15.00 uur wordt de Fjord 48 OPEN gepresenteerd aan het grote publiek in hal 6, stand nummer A62.
Dit is het grootste jacht in de range van Fjord tot dusver. Met een lengte van 15.28 en breedte van 4.81 maakt dit jacht een spectaculaire indruk. De Fjord 48 OPEN is niet alleen opvallend om te zien maar is eveneens comfortabel en door haar hoge gangboorden zeer veilig op zee.
De indeling van het jacht is op verzoek van potentiële kopers zelf in te richten. Zo kan het achterschip worden voorzien van een grote kuiptafel die kan worden omgevormd tot een zeer ruim zonnedek. Een andere optie is om de opbergruimte in het achterschip te gebruiken om de bijboot overdekt te stallen.
Benedendeks bevindt zich een rijk uitgerust en ruim interieur met twee grote hutten. Beide zijn voorzien van royale bedden, een eigen badkamer en alle luxe die nodig is voor een comfortabel verblijf.
De nieuwe Fjord 48 OPEN is als optie uitgerust met drie IPS 600 Volvo Penta diesel motoren van 435 pk. Hiermee kan het jacht een maximale snelheid van 42 knopen behalen. Kom langs tijdens de Düsseldorf Boatshow van 17 t/m 25 januari en aanschouw dit geweldige nieuwe jacht in de Fjord serie. U treft ons aan in Hal 6, stand A62.
Meer informatie www.mazeryachting.com.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X