Medemblik Yacht Service organiseert 'Snertdag 2017' over techniek, onderhoud en winterstalling met presentaties door toeleveranciers en bezoek Contest-werf

PERSBERICHT
Medemblik – MYS Total Yacht Care organiseert traditiegetrouw de jaarlijkse MYS Snertdag. Dit jaar opent MYS (Medemblik Yacht Service) haar deuren op zaterdag 4 november om met u het nieuwe winterseizoen in te luiden; een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers. MYS staat voor u klaar om alle vragen op het gebied van onder andere service en onderhoud, winterstalling, techniek, refit en schadeherstel te beantwoorden.
Zo kunnen bezoekers tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor o.a. interieurbouw, navigatie- en scheepssystemen en dek vernieuwing. Ook kunnen vragen over poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe vaarseizoen kan beginnen. Bovendien is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.
Naast toeleveranciers als ASA Boot Electro, Rake Rigging, Mastervolt, Webasto, UK-De Vries Sails en ROBWINK Watermakers zijn er ook specialisten van B&G en Simrad aanwezig voor al uw vragen op het gebied van navigatie apparatuur en elektronica.
Zaterdag 4 november bent u vanaf 10:00 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7, in Medemblik.
U kunt zich aanmelden voor de MYS SNERTDAG door een mail te sturen naar info@mys.nl. Graag ook even uw naam en het aantal personen aangeven en of u een rondleiding wilt bijwonen (met vermelding van tijdstip!). Zo kunnen wij rekening houden met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!
Gedurende de dag
Demonstratie romp- en dek poetsen, door Geert Mikkers van Nautic-care
Workshop vacuüm injectie: schade reparatie, door Piet Winterhoff MYS Medemblik
Lezingen
11:30 uur – 12:00 uur “Drinkwater op reis”, door Hans van Veen van ROBWINK
13:00 uur – 14:00 uur “Goed verzekerd varen”, door Klaas-Jan Kroon van nemassdeboer
Rondleidingen Contest Yachts en MYS
10:00 uur – 11:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS
15:00 uur – 16:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS
Meer informatie www.mys.nl en www.contestyachts.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X