Informatie voor de watersporter

Meedenken over de toekomst van het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied

In de maand maart kan iedereen die wil meedenken over de toekomst van het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied. Van 1 tot en met 19 maart 2021 organiseren Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Holland, drinkwaterbedrijf PWN, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeenten Medemblik, Enkhuizen en Hollands Kroon de Kustweken. Het kustgebied gaat mogelijk veranderen vanwege verschillende initiatieven en plannen voor deze ontwikkelingen.
Tijdens de Kustweken informeren Rijkswaterstaat en de samenwerkende betrokken overheden u over de lopende en aankomende processen en projecten en we willen daarover graag met u in gesprek. Wij zijn benieuwd naar uw gedachten over de ontwikkelingen en uitdagingen waar we voor staan. U kunt bijdragen aan, of informatie krijgen over de toekomst van het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied tijdens meerdere online bijeenkomsten (ateliers, vragenuurtjes, lezingen en meer).

Aanmelden voor de Kustweken Kies uw sessie en meld u aan! Voor informatie over het programma en aanmelden voor de Kustweken, bezoek de website van Noord-Holland.
In het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied waar bewoners wonen, werken, en recreëren, spelen de komende jaren diverse ontwikkelingen. Het gaat onder meer over natuur, de drinkwatervoorziening, energieopwekking, recreatie en toerisme, wonen en werken, landbouw en visserij en industrie. Het kustgebied gaat mogelijk veranderen vanwege verschillende initiatieven en plannen voor deze ontwikkelingen.
Aanmelden Kustweken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht