Informatie voor de watersporter

Meevaren met de schipper van de Sally Lightfoot op klassiek zeiljacht over Atlantische Oceaan en in het Caribisch Gebied

PERSBERICHT
Edo Ankum zeilde in vijf jaar met zijn jonge gezin rondom Afrika op hun 14 meter lange OVNI Sally Lightfoot. Hij schreef hierover vele artikelen in het blad Zeilen en ook het boek Rondom Afrika. Nu is hij weer op pad. De stoere Sally Lightfoot is verruild voor de elegante Lady Ann, een 20 meter lang ‘spirit of tradition’ zeiljacht naar een ontwerp van Dykstra & Partners. Een veilige en snelle zeiler, voorzien van alle moderne comfort.
De Lady Ann maakt zich momenteel op voor de reis van Portugal naar Madeira, vandaar zeilt ze naar de Canarische eilanden om verder via de Kaapverdische eilanden over te steken naar het Caribische gebied. De wintermaanden zal Lady Ann daar deelnemen aan een aantal regatta’s voor klassieke schepen, waarna ze in het voorjaar zal oversteken via Bermuda en de Azoren naar de Middellandse Zee.
U kunt meevaren met Edo. Dat kan als opstapper op individuele basis, als u altijd al eens een meerdaagse overtocht hebt willen maken en afgelegen eilanden hebt willen verkennen. De Lady Ann is ook beschikbaar voor een vakantie met vrienden of met uw gezin. Een sportieve regatta week, een avontuurlijke scharrelvakantie rond exotische eilanden, maar ook een luie strandvakantie (maar dan aan de goede kant van het strand) behoren tot de mogelijkheden.
Voor de trans Atlantische oversteek is nog plaats beschikbaar. Vertrek Las Palmas ca. 20 november, aankomst St. Lucia ongeveer 10 december. Aanbieding: € 1.900 p.p.p.w. Af- of opstappen op de Kaapverdische eilanden kan.
Voor mogelijkheden, route, prijzen en contact, zie www.ladyann.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht