windverwachting

Melior Yachts lanceert het zeewaardige Haines 32 Offshore motorjacht met nieuwe categorie B romp

PERSBERICHT
melior_hainesJirnsum – Het Engelse familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar succesvol jachten bouwt is er na het succes van de Haines 32 Sedan wederom in geslaagd ook in deze afmetingen te voldoen aan de wens van de veeleisende en avontuurlijke watersporter. Tijdens de introductie van de Haines 32 Offshore op de Southampton Boat Show heeft deze boot hoge ogen gescoord.
Op het eerste gezicht is het model niet veel veranderd ten opzichte van de 32 Sedan. Echter, niets is minder waar. De nieuwe categorie B gecertificeerde rompvorm is ontworpen door Andrew Wolstenholme en presteert ook op ruwe zee volgens kenners ‘boven verwachting’. Voor een veilig verblijf op zee zijn met behoud van de aantrekkelijke kenmerken diverse extra voorzieningen aangebracht. Het model is leverbaar met een enkele en dubbele motorisering vanaf € 255.350,-.
Melior Yachts is de importeur van Haines Marine in de Benelux en Duitsland en hanteert dezelfde belangrijke kernwaardes als Haines Marine (winnaar beste service verlenende bedrijf), waarbij ontzorgen en service bovenaan staat. De dienstverlening van Melior Yachts stopt dan ook niet na de verkoop van een boot, service en onderhoud alsmede winterstalling maken het compleet onder één dak.
Meer informatie www.hainesmarine.nl en www.melioryachts.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X