Informatie voor de watersporter

Melior Yachts showt primeur SKILSØ 39 Panorama motorjacht al vanaf 12 januari 2019 in eigen haven

PERSBERICHT
Irnsum (Friesland) – Vanaf 12 januari 2019 is in de Melior Yachts-haven de nieuwe SKILSØ 39 PANORAMA al te bezichtigen! Voor de splinternieuwe 39 voeter van Skilsø is het een primeur, het kwam nog niet eerder buiten Noorwegen. Dit nieuwe model werd in 2018 in Noorwegen geïntroduceerd in een Panorama en een Flybridge uitvoering en werd direct al beloond met een nominatie voor ‘European Powerboat of the Year 2019’.
Het Panorama model zal later bij Melior Yachts, als Europees dealer van Skilsø, voor het grote publiek ook te zien zijn op de HISWA in de RAI te Amsterdam in maart 2019.

De Skilsø 39 Panorama zoals deze al vanaf 12 januari te bekijken zal zijn bij importeur Melior Yachts in Irnsum

Skilsø 39 Panorama
Na het succes van de Skilsø 34 panorama heeft Skilsø een een compleet nieuw model gepresenteerd; De Skilsø 39 Panorama is het nieuwe paradepaardje van Skilsø en is begin dit jaar voor het eerst gepresenteerd tijdens de bootshow in Bergen Noorwegen.
Als motorisering kan er gekozen worden tussen een Yanmar of Volvo met een vermogen naar keuze tot een maximum van 2x 400PK. In aandrijving is er tevens keus en kan er gekozen worden tussen een Z-drive of een vaste schroefas.
Het interieur is zeer ruim te noemen voor een 39 foot boot en bij het ontwerp is gekozen om veel grote ramen te gebruiken rondom in de salon. De stuurstand is voorzien van een dubbele stoel en ook daarnaast is er ook, voor diegene die met de schipper mee wil kijken, een dubbele comfortabele bank geplaatst. De kombuis is voorzien van veel luxe en staat midden in de salon op hetzelfde gelijkvloerse niveau als de ruime salon. In de midden vindt u een grote U-bank met een grote vaste tafel. Handig als je bedenkt dat deze boot ge-engineerd is voor 8 opvarenden voor CE categorie B. De salon is bij een zomerse dag nog ruimtelijker te maken door het mega grote elektrische panorama dakraam te openen. Tel daar de open te vouwen deuren naar het achterdek bij op en de enorm ruime salon wordt in één keer meer twee keer zo groot.
Doordat de salon samen met het achterdek op één vloerniveau gemaakt is geeft dit je weer dit ruimtelijke panorama idee wat gelijk ook de kracht van deze boot is. Op het achterdek is meer dan voldoende ruimte voor een grote tafel in combinatie met de grote L-vormige bank die standaard aanwezig is. Op het ruime zwemplatform is slim gekozen voor een geïntegreerde bank tegen het achterdek aan. Hier kun je genieten van een prachtig zicht over het water en is zeer handig als opberg ruimte.
Een bijkomend groot voordeel is de groter dan normale deur naast de stuurstand. Deze schuifdeur geeft het gemak aan de schipper om sneller en gemakkelijker het dek op en af te gaan zonder daarvoor de boot via de salon en het achterdek te verlaten.
Benedendeks zijn drie royale tweepersoons bedden aanwezig in drie verschillende slaapvertrekken. De master cabin in het voorsteven is voorzien van een groot panorama dakraam en in de overige twee slaapvertrekken is gekozen voor grote ramen net boven waterniveau. Tevens is benedendeks aan stuurboordzijde een toiletruimte aanwezig voorzien van een toilet en wastafel. Aan bakboordzijde is een separate doucheruimte gepositioneerd.
De buitenzijde van deze boot geeft het strakke design weer met de zwarte ramen rondom in combinatie met de witte romp en de roestvrijstalen railing. Deze 39 footer is 11,9 meter lang, 3,8 meter breed en heeft een diepgang van 1,1 meter. De Skilsø 39 is te verkrijgen in een Panorama uitvoering maar ook in een Flybridge uitvoering.
De Skilsø 39 Panorama is beschikbaar vanaf € 419.500, – inclusief 21% BTW uitgevoerd met 2x Yanmar motor 370 PK (schroefas aandrijving)
Wilt u deze boot bezichtigen? Dat kan! Meld u aan of informeer voor meer informatie bij Melior Yachts te Irnsum.
Meer informatie www.melioryachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht