Informatie voor de watersporter

Mercury introduceert Mercury Service Excellence

Met ingang van 28 juni 2023 biedt Mercury Marine met trots het Mercury Service Excellence programma aan.

Voor booteigenaren met één van de vele motoren uit het assortiment van Mercury Marine biedt Mercury Service Excellence een garantie op service van hoge kwaliteit, in combinatie met transparantie over de kosten, zodat de onderhoudsvereisten al van bij de aankoop kunnen worden ingecalculeerd. In heel Nederland wordt bij alle Mercury-dealers dezelfde kwaliteitsvolle service gegarandeerd en booteigenaren kunnen contact opnemen met hun plaatselijke Mercury-dealer voor meer informatie over de geldende prijzen. Mercury Marine EMEA Director of Aftersales Parts and Accessories, Massimo Vergagni, zegt hierover: “Uitmuntendheid op het gebied van service staat al meer dan 80 jaar centraal bij Mercury. Samen met onze Mercury-dealers verbeteren we voortdurend onze werkwijzen om onze klanten tevreden te houden en hun motoren in de beste conditie te handhaven.”

“Daarom tillen we ons onderhoudsprogramma graag naar een hoger niveau met prijs-voorspelbaarheid. Op die manier bieden we onze klanten zekerheid, zodat ze maximaal kunnen genieten van hun tijd op het water.”

Alle vereiste jaarlijkse servicebeurten zijn in het programma opgenomen, zodat booteigenaren de grootst mogelijke betrouwbaarheid van hun goed onderhouden motor kunnen ervaren. Alle monteurs van de door Mercury erkende centra zijn zeer goed opgeleid en ervaren om tijdig no-nonsense onderhoud uit te voeren zodat u zo snel mogelijk weer het water op kunt.

Uiteindelijk verhoogt Mercury Service Excellence de zekerheid die eigenaren van hun boot mogen verwachten. Of het nu gaat om een buitenboord-, binnenboord- of hekmotor, booteigenaren kunnen erop vertrouwen dat hun motor jarenlang krachtig en efficiënt zal werken.

Gratis garantieverlenging bij onderhoud door erkende dealers

Naast betrouwbaarheid, een beter inzicht in alle kosten en zekerheid, komen booteigenaren die hun onderhoud laten uitvoeren door in de fabriek opgeleide monteurs bij Mercury-dealers in aanmerking voor een verlenging van de fabrieksgarantieperiode.

De initiële fabrieksgarantie wordt voor elke Mercury-buitenboordmotor – van een draagbaar model van 2,5 pk tot onze Verado 400R – verlengd tot een totaal van vijf jaar vanaf de aankoopdatum, op voorwaarde dat alle servicebeurten bij een Mercury-dealer zijn uitgevoerd. Eigenaren moeten het voorgeschreven onderhoudsschema volgen met gebruikmaking van hoogwaardige originele Mercury Precision Parts en Quicksilver-onderdelen en -accessoires om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging. De garantieverlenging geldt niet voor commerciële toepassingen en raceboten.

Voor meer informatie: mercurymarine.com

Foto: Mercury Marine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht