Mercury Marine blijft zijn digitale Vessel View-platform voor de besturing van boten verder ontwikkelen

PERSBERICHT
Düsseldorf (Duitsland) – Mercury Marine, de wereldleider op het gebied van scheepsaandrijving en -technologie, blijft het besturen van uw boot verder verbeteren met het gamma VesselView-displays. In november 2017 introduceerde Mercury de VesselView903, het grootste en meest geavanceerde multifunctionele display van het bedrijf. Deze maand brengt Mercury de VesselView403 op de markt.
Dit display vervangt de VesselView7 en biedt extra functies voor de consument. Sinds de lancering van SystemView in 2003 bleef Mercury in de scheepvaartindustrie steeds de nieuwe standaard zetten voor digitale bediening sfuncties. Zo verstrekte het bedrijf booteigenaars met aangepaste Mercury-hardware en -functionaliteit om het besturen van hun boot aangenamer te maken. “We hebben in een zeer korte tijd een lange weg afgelegd en blijven innoveren en luisteren naar wat onze klanten verlangen”, vertelt Rob Hackbart, Category Director Controls and Riggings. “We leven in een digitale wereld. Onze klanten de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningselementen aanbieden maakt deel uit van onze groeistrategie in deze wereld.”
In 2013 keerde Mercury de rug naar aangepaste hardware en richtte het bedrijf zijn aandacht op de VesselView touch-screen interface. De nieuwe VesselView403 biedt niet alleen de digitale interface die klanten zijn gaan verwachten van Mercury, maar integreert ook een Active Trim- interface waardoor het Active Trim-instrumentenpaneel overbodig is geworden. De VV403 bevat ook WiFi-ondersteuning via een meegeleverde USB-token waarmee het geheugen van het display handsfree kan worden overschreven. Het nieuwe VesselView403-display is compatibel met alle verschillende Mercury-motoren die met SmartCraft-technologie kunnen worden uitgerust, voor toepassingen met één tot vier motoren.
De VesselView403 kan de gegevens van maar liefst twee motoren tegelijk weergeven. “In 2017 hebben we drie belangrijke nieuwe upgrades aan ons VesselView-gamma toegevoegd”, aldus Hackbarth. “Naast de 903 en 403 lanceerden we op de Miami International Boat Show van 2017 de 703. In de nieuwe en geavanceer de technologie zijn alle Simrad® -accessoires voor de Go9-productlijn geïntegreerd: Radar, Sonar-transducers, Fish Finder-transducers, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link/SiriusXM, C-Zone/Navi op digitaal schakelen en nog veel meer.”
Mercury VesselView – het toonaangevende motorinformatiedisplay in de pleziervaartindustrie – is het informatieportaal van uw boot en geeft zowel over de motor als over de systemen van het vaartuig informatie weer. Dankzij Mercury® VesselView® krijgen booteigenaars een duidelijk zicht op informatie over de motor, de generator, de sounder en nog veel meer.
De VesselView-technologie ondersteunt 16 talen en meerdere eenheidsomzettingen. Met VesselView Link kunnen booteigenaars het aandrijfsysteem volledig integreren en hun display multifunctioneel maken (meegeleverd in de kit). Bovendien biedt VesselView omschrijvende storingsmeldingen en actuele informatie voor meer dan 30 motorparameters, waaronder: brandstofpeil en -bereik, olietemperatuur en -druk, accuspanning, waterdiepte, generator, enz.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X