Informatie voor de watersporter

Mercury Marine houdt distributie Attwood Marine-producten voortaan in eigen hand en vergroot assortiment

PERSBERICHT
PETIT-RECHAIN (België) Amsterdam – Attwood Marine, een afdeling van Mercury Marine, zal vanaf heden de distributie van haar producten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika coördineren vanuit het Mercury distributie centrum in Petit-Rechain, België. Geautoriseerde Mercury/Mariner dealers hebben via het Dealer Extranet systeem zicht op de voorraad en kunnen Attwood producten bestellen. In het verleden werden de Attwood producten door derde partijen in Europa verdeeld.
Het eerste aanbod bestaat uit producten voor het waterhuishouden en de ventilatie van de boten, een complete selectie van pompen en ventilatoren voor alle type boten. “Attwood lenspompen en ventilatoren werden wereldwijd getest en goedgekeurd door de belangrijkste bootbouwers ” zegt Chris Drees, President van Attwood en Vice President Parts & Accessories bij Mercury Marine. “We zijn blij dat we onze producten nu rechtstreeks via ons bestaande Mercury/Mariner network in Europa aan onze klanten kunnen aanbieden.
Het Attwood Marine assortiment voor Europa, Midden-Oosten, en Afrika zal in de komende maanden uitgebreid worden met producten als verlichting en brandstofsystemen. “Attwood producten worden standaard ingebouwd door de bekendste Amerikaanse en Europese merken en hebben door de jaren hun betrouwbaarheid bewezen” zegt Veronique Bertholet, Attwood P&A Product Manager EMEA. “Nu kunnen bootbouwers, distributeurs en dealers bediend worden vanuit het Europese Mercury Marine hoofdkwartier wat de service naar onze klanten zal optimaliseren.”
Attwood pompen en ventilatoren voldoen aan de volgende U.S. en internationale standaards:
• ABYC H-2 and H-22
• ISO 8846, 8849 Marine, 9097
• IMCI (CE)
• NMMA “As Approved Listing”
• U.S. Coast Guard Rules, Title 33 CFR sections 183.410, 183.425, 183.610(b)
Meer informatie www.mercury-marine.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht