Informatie voor de watersporter

Mercury Marine lanceert eerste Mercury Experience Days in Duitse wateren

Mercury Marine kondigt officieel de lancering aan van de eerste Mercury Experience Days in de Duitse wateren.

“De planning is nu bijna rond en we zijn blij met de grote belangstelling van onze dealers en partners”, zegt Matthias Müller (Country Manager Duitsland/Benelux/Zwitserland) over de werkzaamheden voor het evenement. “Ons doel is om de diversiteit in de watersport te vertegenwoordigen. We willen schippers en degenen die schipper willen worden, de kans geven om het gevoel van vrijheid en avontuur op het water te ervaren. En als ik kijk naar de line-up van boten, dealers en partners, kan ik zeggen dat we hierin geslaagd zijn,” vervolgt Müller.

Meer dan 20 boten kunnen van 17-18 juni 2023 telkens van 12.00 – 20.00 uur worden getest in de Media Harbour van Düsseldorf. Bootmerken als Axopar (Boote Polch), Quicksilver (Sportboot Center Hannover), Bayliner/Zodiac (Wassersportcenter Hopp), Atlantic Marine maar ook de lokale held Hellwig Bootsmanufaktur en Raffshore (Cintec) uit Luik zullen aanwezig zijn. Het vissersthema zien we terug in Lund en Ranger/Triton (RheinlandBoote). Deze laatste is een van de bijzondere hoogtepunten, want het is de winnende boot van de World Predator Classic van dit jaar, een van de top 3 Europese viswedstrijden gesponsord door Mercury Marine.

En als je het over unieke boten hebt, springt de Bernico er absoluut uit. Met deze boot hebben we niet alleen een premium power RIB in de Media Harbour, maar ook een bijzondere kans om de Verado V12 600pk motor in actie te zien. De enige V12 motor in de maritieme voortstuwing. Een ander nieuw product van Mercury Marine is de 350pk Verado V10, de eerste V10-motor met natuurlijke aanzuiging in de marine branche, die de Axopar 28 Cabin en de Atlantik Marine 750 aandrijft. Dit is een van de eerste evenementen waar bezoekers de motor kunnen ervaren sinds de lancering in november 2022.

Wie de line-up van fabrikanten, merken en dealers nader bekijkt, ziet dat de meeste daarvan al in januari in de beurshallen van Boot Düsseldorf te bewonderen waren. Geen wonder dus dat Boot Düsseldorf partner is van de Mercury Experience Days. In januari bewonderd in de tentoonstellingshallen van Düsseldorf en in juni getest in de Medienhafen – zo kan de samenwerking worden samengevat.

We gaan nog een stapje verder als het op Water- en outdoorplezier aankomt dankzij partners van de Mercury Experience Days zoals Talamex (Stand Up Paddles/Fun Tubes), Pantaenius Yacht Insurance, de DLRG (de grootste vrijwillige waterreddingsorganisatie ter wereld), Onwater vaarschool en charter, Float Online Magazine en camper fabrikant Pössl, die het aanbod compleet maken. Mercury voor de liefhebbers – dit zal ook worden onderstreept met een ongewone actie, want op zondag 18 juni zal de tatoeëerder Cleopatra Ink ter plaatse zijn om geselecteerde minimalistische tatoeages te zetten. Deze worden vooraf verloot via de sociale kanalen van MercuryDeutschland.

Voor meer informatie en het boeken van proefritten: mercurymarine.com/de (Duits)

Foto: Mercury Marine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht