Mercury Marine presenteert op Genua Boat Show nieuwe serie Quicksilver-opblaasboten en RIB's voor 2018

Genua (Italië) – Mercury Marine presenteert op de boot show in Genua (21-26 september 2017) een geheel nieuwe QUICKSILVER-lijn opblaasboten en RIB’s.

Vanaf linksonder met de klok mee: 365 Sport HD, 240 Tendy SL, 250 Airdeck, en de Alurib

Mercury Marine blijft investeren in voortgezette groei en versterkt zijn leiderschap op de markt van opblaasboten en RIB’s met een gloednieuw en zeer innovatieve lijn opblaasboten en RIB’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De nieuwe QUICKSILVER-lijn zal voor het eerst aan het publiek worden voorgesteld op de bootshow in Genua. De detailhandel zal begin 2018 van start gaan in goed uitgeruste showrooms.
De nieuwe QUICKSILVER-lijn biedt een ongekende combinatie van prijs-kwaliteitverhouding, voorzieningen en innovatie in vier productreeksen:
QUICKSILVER TENDY
De Tendy-reeks bestaat uit drie lichte bijbootmodellen: 2,00 m met lattenbodem, 2,40 m met lattenbodem en 2,40 m met opblaasbodem, voor snel en eenvoudig opstellen en opbergen. De Tendy-botenreeks is zeer scherp geprijsd. De witte tubes zijn ontworpen met een driehoekige boegvorm en beschermd met een grote, zwarte stootrand. De Tendy-opblaasbodem van 2,40 m is voorzien van een opblaasbare kiel.
QUICKSILVER AIR-DECK
De Air-Deck-reeks bestaat uit drie modellen tussen 2,50 m en 3,20 m met opblaasbodems onder hoge druk voor de eenvoudigst en snelst mogelijke opstelling en opberging, veelzijdigheid en uitstekende prestaties tegen erg aantrekkelijke prijzen. De witte tubes zijn ontworpen met een ronde boegvorm en beschermd met een grote, blauwe antispatstootrand.
QUICKSILVER SPORT
De modellen uit de Sport-reeks met volledig aluminium vlonder schrijven een nieuw hoofdstuk wat betreft de stijfheid van opblaasboten met verwijderbare vloerplaten. De lijn van zes boten tussen 2,50 m en 4,70 m biedt een unieke combinatie van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid, bodemstijfheid en de gehandhaafde mogelijkheid om de boot in een relatief kleine ruimte te verpakken, op te bergen en te vervoeren. Met haar ‘semiprofessionele uitstraling’ is deze reeks gemaakt met donkergrijze tubes die zijn ontworpen met een driehoekige boegvorm en beschermd met een grote, zwarte stootrand. De drie grotere modellen zijn gemaakt met een dikker pvc (1,2 mm) en de bovenkant van de tube is bedekt met antislippatches.
QUICKSILVER ALUMINUM RIB
De modellen uit de Aluminium RIB-reeks breiden de nieuwe Quicksilver-lijn uit naar een geheel nieuwe categorie van RIB’s met aluminium onderwaterschepen die het beste uit beide werelden combineert: de stabiliteit, de veiligheid en het gebruiksgemak van een RIB en de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van een aluminium boot. Nu verkrijgbaar voor een verrassend schappelijke, nog nooit eerder geziene prijs voor een boot met dit niveau van voorzieningen en kenmerken. Deze interessante productenlijn bestaat uit zes modellen tussen 2,70 m en 4,20 m, verdeeld in twee segmenten: De ultralichte modellen 270 en 290 zijn gemaakt in een lichtgrijze kleur en zullen voornamelijk worden gebruikt als bijboten voor een grotere boot. De grotere modellen zijn voorzien van een donkergrijze tube en een aluminium 3D-bodem. De grootste modellen hebben een aluminium onderwaterschip van 4 mm dik en een grote boegkast om de aanmeerkit en de brandstoftank van 24 l op te bergen.
Ons nieuwe QUICKSILVER-gamma is gericht op veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een zeer aantrekkelijke prijs. De boten zijn uitgerust met tal van slimme voorzieningen die gebaseerd zijn op de jarenlange ervaring van Mercury Marine, zoals drukindicatie rond de ventielen, waterafvoer van het onderwaterschip met een afsluitklep, een verstelbare glijdende bank (tot 3,65 m), uitwendige en inwendige motorplaten om de spiegel te beschermen, een spiegeloverkapping van pvc en nog veel meer.
Deze nieuwe QUICKSILVER-lijn, bestaande uit 18 verschillende modellen, zal Mercury Marines brede, toonaangevende productportfolio van opblaasboten en RIB’s nog verder versterken. Het portfolio bestaat nu al uit VALIANT RIB’s met een uitgebreid aanbod van plezierboten in 15 verschillende modellen tussen 3,20 m en 7,50 m in de CLASSIC- en SPORT-gamma’s, een VALIANT RAPTOR-botengamma voor professioneel gebruik, MERCURY-opblaasboten, waaronder de RIB’s OCEAN RUNNER en DYNAMIC, en het exclusieve BLACK FIN-gamma van luxueuze RIB’s tot maar liefst 10 meter lang. Het totale productaanbod omvat meer dan 75 bootmodellen die via het uitgebreide dealernetwerk van Mercury Marine in heel Europa worden verkocht.
Meer informatie www.mercurymarine.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X