Informatie voor de watersporter

Mercury organiseert een praktijkdag in Zwartewaal om zelf ervaring op te doen met de unieke Verado-viertaktbuitenboordmotor met compressor

mercury_veradoAmsterdam,  Zwartewaal (bij Brielle) – Ongetwijfeld heeft u al van de Verado motoren gehoord of bent u misschien al wel de trotse bezitter. De enige, in serie gebouwde, viertaktbuitenboordmotor met compressor op de markt. Deze uiterst stille en trillingsvrije motor biedt niet alleen de ultieme kracht maar beschikt tevens over elektrohydraulische stuurbekrachtiging en het uiterst geavanceerde DTS (digitaal schakelen en gas geven) dat u absolute controle tijdens het varen geeft. In combinatie met het uitgebreide instrumentenpakket dat Mercury aanbiedt is de Verado de ultieme krachtbron voor uw boot.
Op 12 en 13 april a.s. stellen wij het volledige Verado pakket ter beschikking zodat geïnteresseerden kunnen meevaren en voelen wat Verado kan betekenen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op:
Locatie Mercury Verado Experience: Inboard Shop B.V. – Buitengronden 5 (afslag Seggelant), 3238 LZ Zwartewaal.  Dus graag tot ziens op 12 of 13 april a.s.!
Meer informatie www.mercury-experience.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht