Informatie voor de watersporter

Merkschepen in de veiling

Ook merken van ‘s werelds grootste bootfabrikanten zijn te vinden in de online veilingen van bootveiling.com.

De liefhebbers van zeilboten kunnen hun hart ophalen. Zo hebben we de komende veiling onder andere een sportieve Friendship 22, vervaardigd in 1979 door Anton en Hetty Meijer in Balk, waar destijds nog in guldens werd gehandeld.Of wat denkt u van een heuse Jeanneau, een ijzersterk merk dat al meer dan 60 jaar geïnnoveerde motorboten en zeilboten bouwt?  De Contest 28 is het paradepaardje van Ed Conyn, De avontuurlijke pionier van het grote water stond al vóór de oorlog aan de wieg van het zeezeilen met “kleinere jachten”. De Beneteau Océanis Clipper zal u verleiden om op een comfortabele manier de zeeën te trotseren, gedreven door de wind en uw eigen reislust. De Van de Stadt mag niet ontbreken in dit rijtje. Een pionier die 4 basisprincipes hanteert: snelheid, comfort, veiligheid en kwaliteit. Verder presenteren wij onder meer een polyester Victoire 25 van Jachtwerf Victoria uit Alkmaar en een Feeling 286 van de Franse werf Kyrie Constructions Nautiques.

Waait de wind uit een andere hoek en bent u op zoek naar een speedboot? Bekijk dan onze Chris Craft 850 of Larson 300. Boten van dit merk hebben een klassieke uitstraling maar beschikken over de nieuwste technologieën om uw vaargenot te vergroten. Scheepswerf G. de Vries Lentsch heeft decennialang de mooiste schepen gebouwd. Wij veilen een mooie tweemaster. Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, creativiteit en vvo vooruitstrevend design? Een motorjacht van het tijdloze merk Princess is bij ons te vinden.

En er is meer. Voor ieder wat wils. In Juli worden naast de genoemde grote merken nog meer bijzondere werkboten, zeilboten en motorboten geveild. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de kijkdag op 15 Juli 2023. Aanmelden kan op de website van Bootveiling.com.

Voor meer informatie: bootveiling.com

Foto: Bootveiling.com

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht