Informatie voor de watersporter

Mermarine b.v. versterkt positie met nieuwe jachtconsultancy en expertise

Mermarine b.v., een toonaangevend bedrijf in de maritieme sector, is verheugd aan te kondigen dat het zijn diensten heeft uitgebreid met jachtconsultancy. Met deze recente ontwikkeling stelt Mermarine b.v. zichzelf in staat om zijn klanten een nog breder scala aan diensten aan te bieden en zijn positie als een vooraanstaande speler in de branche te versterken.

Met de toenemende vraag naar hoogwaardige jachten en maritieme vrijetijdsactiviteiten, heeft Mermarine geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn jachtconsultancydiensten. Deze nieuwe expertise stelt het bedrijf in staat om klanten te begeleiden bij alle aspecten van het aankoopproces, vanaf de conceptfase tot aan de uiteindelijke levering.

De eigenaar van Mermarine, F. Mertens, licht de uitbreiding toe: “Mertrade en Mermarine zijn al sinds 2010 actief in de markt, en de expertise die we binnen ons bedrijf hebben opgebouwd, is zeer uitgebreid. Onze ervaring varieert van de complete refit van jachten tot de bouw van elektrische duwvaartuigen. Daarnaast hebben we vanuit de makelaardij veel vraagstukken gezien, maar ook uitdagingen. Door deze kennis samen te voegen, ontstaat er een zeer sterke combinatie van expertise, bouwbegeleiding en consultancy.”

Als ervaren jachtconsultants begrijpt Mermarine dat de aankoop van een jacht een complex proces is dat diepgaande kennis en deskundigheid vereist. Met deze nieuwe dienst kunnen klanten rekenen op professioneel advies en begeleiding van de experts van Mermarine gedurende het hele proces. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke wensen en behoeften van elke klant, of ze nu op zoek zijn naar een nieuw jacht of een gebruikt jacht willen kopen.

De uitgebreide ervaring van Mermarine, samen met hun brede netwerk van scheepsbouwers, jachtmakelaars en andere belangrijke spelers in de jachtindustrie, stelt het bedrijf in staat om klanten te verbinden met betrouwbare partners en hoogwaardige jachten die voldoen aan hun specifieke vereisten. Het bedrijf biedt ondersteuning bij technische inspecties, contractonderhandelingen en alle juridische aspecten die bij het verwervingsproces van een jacht komen kijken.

Met de toevoeging van jachtconsultancy en expertise aan hun dienstenaanbod zet Mermarine b.v. een belangrijke stap om klanten nog beter van dienst te zijn in de maritieme sector. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid en kijkt ernaar uit om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen op het gebied van jachteigendom.

Voor meer informatie: mermarine.nl

Foto: Mermarine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht