Met de boot naar Boot Düsseldorf 2017: gezellig varen, iets opsteken en ontspannen reizen

Naar Boot Düsseldorf 2017 met het 4 sterrenschip 'De Rigoletto'
Naar Boot Düsseldorf 2017 met het 4 sterrenschip ‘De Rigoletto’
PERSBERICHT
Malden – Wegens succes organiseert De Stichting S.A.W. in samenwerking met het blad ‘Motorboot’ van vrijdag 27 januari t/m 29 januari 2017 een tweede educatieve vaartocht naar Boot Düsseldorf 2017. De eerste reis van vrijdag 20 t/m 22 januari is reeds volgeboekt.
We vertrekken vrijdag 27 januari om 08.00 uur vanaf de ligplaats aan de Waalkade in Nijmegen. U dient dan om 07.30 uur aan boord te zijn. Eventueel kan er op donderdagavond 26 januari al worden ingescheept (kleine meerprijs; overnachting + ontbijt 32,50 p.p.), Zondag 29 januari wordt teruggevaren naar Nijmegen, waar het schip omstreeks 15.30 uur weer zal afmeren
Educatie
Zowel op de heen- en terugreis zullen een aantal presentaties en een workshop plaatsvinden
Tijdens de vaartocht zal er aandacht zijn voor het vaar- en communicatie- gedrag van de beroepsmatige en recreatie scheepvaart, bekeken vanuit de stuurhut.
Tijdens de presentaties komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:
• Welke vaardocumenten zijn nodig op de Duitse Rijn.
• Hoe kan ik met de marifoon reageren in geval van calamiteiten, zoals motorstoring of brand aan boord?
• Klaar voor iedere redding: Workshop Reanimatie-AED-EHBO.
Gezelligheid
Aan gezelligheid zal het zeker niet ontbreken want ook nu weer is er live muziek aan boord.
We varen weer met het prachtige 4 sterrenschip ‘De Rigoletto’. In totaal zijn er 50 twee persoons hutten beschikbaar. Zaterdag liggen we in Düsseldorf en is er gelegenheid de beurs te bezoeken en/of de stad in te gaan.
Inschrijven
De kosten voor deelname bedragen slechts € 99,00 per persoon per nacht. Inclusief: Volledige verzorging aan boord, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Gedurende de reis kan men gratis koffie, thee en gekoeld water nemen ’s-avonds bittergarnituur. Exclusief: Reis- en ongevallenverzekering, annuleringsverzekering, drankjes aan de bar, toegangsbewijs voor Boot Düsseldorf.
Inschrijven, schriftelijk of per e-mail bij het secretariaat van SAW. Er wordt ingedeeld in volgorde van binnenkomst bij het secretariaat. Boek tijdig, want vol is vol.
Secretariaat SAW: De Karn 2, 6581 WJ, Malden. Tel: 024-3581836 of 0622 525 998 E-mail: info@vaarschoolsaw.nl.
Meer informatie www.vaarschoolsaw.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X