Met de klassikale spoedcursus vaarbewijs van Yacht Consult kun je snel je vaarbewijs halen

PERSBERICHT
Roosendaal – De eerste spoedcursus Vaarbewijs van dit jaar bij Yachtconsult.com is op 27 januari en 2 februari in Etten-Leur. Wilt u dit jaar nog uw Vaarbewijs halen? Schrijf snel in. Het cursusboek wordt u dan toegezonden zodat u de stof van de eerste lesdag al kunt doorlezen.
Waarom in twee dagen? Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en ook met o.a. veel vaktermen die in de watersport gebruikelijk zijn – maar niet in het dagelijkse leven. Interessant zijn ook de struikelblokken die de VAMEX registreert (zie onderaan).
Tijdens de cursus geeft een ervaren docent direct uitleg daarover, want die weet waar vele nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer u dat zelf moet uitzoeken gaat daar zeer veel tijd inzitten. En ook gaat er veel tijd zitten om de vraagstelling van de VAMEX te begrijpen, ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven.
Twee volle dagen is het minimum dat de cursisten nodig hebben om de uitgebreide cursusstof van Vaarbewijs 1 op een begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen en om het ook te begrijpen. In de week daartussen kan de cursusstof goed doorgenomen worden en als er dan nog vragen zijn kunnen die op de tweede dag gesteld worden. Voor diegene die het nog niet wisten: bij Yachtconsult krijgt u ten opzichte van onze collega’s voor het zelfde geld de dubbele tijd les!
Op de website www.yachtconsult.com ziet u de locaties. Maar het is ook mogelijk op eigen locatie cursus te volgen. Privéles, met een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging. Neem daarvoor contact op met Roland Sterker tel. 06-53 62 32 31 (rs@yachtconsult.com)
Meer informatie www.yachtconsult.com, begrippenlijst VAMEX (PDF), vaarbewijs struikelblokken (PDF)