windverwachting

Met driemastklipper Elizabeth fietsen en zeilen rond het IJsselmeer, ook als vakantie voor gezinnen

PERSBERICHT
travelydays_121214Enschede – De reisorganisatie Travelydays gaat in 2015 een grote en luxe zeilklipper inzetten voor nieuwe fiets- en zeilvakanties rond het IJsselmeer. Met de driemastklipper Elizabeth wordt een spannende ontdekkingsreis rond het IJsselmeer georganiseerd. Deze fiets- en zeilvakantie begint in Amsterdam en voert langs de kust van het IJsselmeer langs gezellige historische stadjes en eeuwenoude droogmakerijen.
Er wordt met de Elizabeth naar de andere zijde van het IJsselmeer gezeild waar Stavoren, Lemmer en het voormalige eiland Urk worden bezocht. Iedereen kan onderweg actief meedoen aan het zeilen. Dagelijks liggen er interessante fietsroutes klaar om vanuit de historische havenstadjes de verdere omgeving met de fiets te ontdekken. Op de laatste dag wordt er voor zover de weersomstandigheden dit toelaten onder vol zeil weer terug gevaren richting Amsterdam. Hier is dan nog voldoende tijd om deze stad verder te ontdekken.
De wekelijkse fiets- en zeilvakanties worden 7 x georganiseerd; het eerste vertrek is op 27 juni en de laatste week begint op 8 augustus.
Omdat in de tweepersoonshutten extra klapbedden zijn aangebracht is deze vakantie ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.
Prijs per persoon: Vanaf Euro 759,- per persoon incl. volpension en fietsroutekaarten.
De driemastklipper Elizabeth
De driemastklipper Elizabeth heeft een authentieke uitstraling – en dat in combinatie met een stijlvolle inrichting en comfort en technische apparatuur die niets te wensen overlaten. Bij de verbouwing in 1991 tot modern passagierszeilschip is er alles aan gedaan om de originaliteit van een typisch Nederlandse platbodem te behouden. Ruime hutten met douche en toilet, een grote salon met bar en de riante zitkuip aan dek staan garant voor een comfortabel verblijf. In de winter 2014/2015 worden de hutten van de Elizabeth geheel gerenoveerd. Alle 10 hutten voor de passagiers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De hutten hebben een stopcontact (220 V).
Details van het schip:
Lengte: 41,00 m | Breedte: 6,90 m | Zeiloppervlak: 445 m² | Passagiers: 20-35
Meer informatie www.travelydays.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X