Informatie voor de watersporter

Met Henk de Velde op zijn kotter meevaren naar het Spaanse Gallicië kan nu via The Ocean Club en Signature Sailing

PERSBERICHT
Amsterdam, Santpoort – Meevaren met Nederlands bekendste zeezeiler en motorbootvaarder Henk de Velde op zijn zeewaardige 14 meter lange De Vries Lentsch kotter, Solitario. U kunt Henk met al zijn ervaring en het avontuur nu zelf beleven! De ontdekking van Kaap Finisterre zal ook een spirituele ervaring opleveren.
Vorig jaar bezocht hij voor de derde keer Spitsbergen. Gedurende die reis werd hij door ziekte gedwongen bemanning aan te nemen. Dat is hem niet slecht bevallen en dat zegt deze solo-zeiler die zes keer de wereld rond zeilde waarvan vijf keer alleen.
Hij heeft het plan opgevat culturele reizen te gaan maken met een speciaal doel. Daar heeft hij The Ocean Club voor opgericht. Zo wil hij komende zomer door de Golf van Biskaje naar Gallicië. En u kunt mee. Dat wil zeggen hij geeft anderen de kans om van de mooie rias aldaar te genieten in stilte. Het eind van de week is een drie kilometer wandeling naar Kaap Finisterre, het eind van de pelgrims tocht van Santiago de Compostela. Hier worden de oude kleren verbrandt en begint het nieuwe leven. Spiritualiteit is in en dat telt ook voor het uitgangspunt van deze reizen.
Op 1 februari geeft hij twee lezingen bij Dekker Watersport in Zaandam over de zes reizen rond de wereld, de overgang naar een motorkotter en over de nieuwe plannen.Ook op de Hiswa in maart zal hij aanwezig zijn. In februari komt zijn nieuwste boek uit, getiteld Reizen tussen Zand en IJs. Met Signature Sailing in Santpoort-Zuid heeft hij een boekingsovereenkomst gesloten.
Voor meer informatie www.theoceanclub.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht