Informatie voor de watersporter

Mevo Watersport verkoopt de Toughphone TP 121, het waterdicht en drijvend mobieltje voor watersporters van JCB

PERSBERICHT
Krimpen aan de Lek – Sinds april dit jaar is Mevo Watersport uit Krimpen aan de Lek de watersportzaak in Nederland, die de eerste drijvende mobiele telefoon ter wereld levert. Dankzij de JCB Toughphone TP 121, ontwikkeld door JCB Tradesman, worden watersporters niet langer geconfronteerd met een ‘verdronken’ mobieltje.
René en Mariëlle Muit van Mevo Watersport – een watersportshop en online winkel in de Krimpenerwaard – zijn blij dat ze deze telefoon kunnen aanbieden: ’’Iedere watersporter kent het; even bezig op de boot en je mobieltje valt in het water. Voorheen was die dan meteen afgeschreven. Dat is met de JCB Toughphone TP 121 voorgoed voorbij. De vraag naar deze telefoon was aanzienlijk in de afgelopen maanden. We zijn dan ook blij dat we onze klanten vanaf nu de drijvende mobiel kunnen blijven leveren.
De water- en stofbestendige telefoon heeft naast de telefoonfunctie ook Tri-band, radio en zelfs een kleine zaklamp. Daarmee heeft de drijvende telefoon alle gemakken van een degelijke mobiele telefoon.
De toestellen worden op diverse manieren getest om zodoende hun kwaliteit in de praktijk te bewijzen, waaronder:

  • De Rolling Drop test
    1000 keer laten vallen van 50 cm hoog
  • Vochtigheidstest
    Toestel wordt bewaard in een kamer gedurende 48 uur bij 70 C en bij relatieve luchtvochtigheid van 90%
  • Ip water test
    Toestel wordt gedurende 8 uur ondergedompeld in 30 cm water

Uiteraard heeft Mevo Watersport de telefoon zelf ook laten testen en wel door de Waterkampioen.  Ook daar kwam de telefoon goed uit de test.
Meer informatie  www.mevowatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht