123 stickers

Midland Watersports verhuist en gaat boten van particulieren verkopen met garantie

Veenendaal – Midland Watersports zal vanaf 5 januari 2015 werken vanuit een nieuwe locatie in Veenendaal. Het nieuwe bedrijfsoppervlak is maar liefst zes keer zo groot als het huidige. Bij de nieuwe vestiging van ruim 1600m2 hoort ook een nieuw concept: Midland Boatcenter.
Midland Boatcenter gaat zich specialiseren in verkoop van boten van consumenten, zogenaamde ‘consignatieverkoop’. Het concept houdt in, dat er bemiddeld wordt bij verkoop van boten tussen consumenten. Aan elke boot in de showroom komt een keuringsrapport te hangen met de eventuele gebreken en een prijs voor de reparatie. De verkoper kan ervoor kiezen deze reparatie voor zijn rekening te nemen, zodat de boot 100% in orde is bij verkoop. Deze boten komen in aanmerking voor de garantie, die Midland op deze boten geeft.
Wil de verkoper de gebreken niet laten repareren, dan weet de koper bij aankoop in elk geval altijd welke kosten er bij komen om de boot weer 100% in orde te krijgen. Ook als de koper alle gebreken laat repareren kan de betreffende boot in aanmerking komen voor de garantie. (Veenendaalse Krant, www.midlandwatersports.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X