Modern vormgegeven en luxe motorjacht Aquino al te huur in Franse wijnstreek vanaf 1722 euro per week inclusief internet

PERSBERICHT
Maastricht – De Aquino 1190 is de eerste boot van onze nieuwe ‘deluxe serie’. Het is een elegant motorjacht dat is uitgevoerd in een luxe marine stijl en door haar asymmetrische vorm alle comfort en veel ruimte biedt.
Deze innovatieve motorkruiser, die zeer geschikt is voor de binnenwateren, vaart nu ook met de Franse vlag. U kunt namelijk dit nieuwste schip van Kuhnle-Tours vanaf dit seizoen ook huren met ingang van juni 2012 vanuit onze Franse charter basissen. Al vanaf Euro 1722,- per week kunt u met deze modern ontworpen kruiser uw vakantie vieren vanuit onze basis Niderviller (Elzas-Lotharingen) of Sierck-les-Bains (zuidelijk wijngebied Moezel).
De Aquino 1190 heeft 2 (slaap)cabines die plaats bieden aan 5 tot 7 personen en kan zowel in Duitsland als in Frankrijk zonder vaarbewijs gehuurd worden. Opmerkelijk is de uitrusting van de Aquino: naast de gemakkelijke joystick besturing voor moeiteloos manoeuvreren is er ook een eigen W-lan systeem met internet en landstroomonafhankelijke stopcontacten met 230 Volt aan boord.
Kortom, het hoeft u op het water niet aan luxe te ontbreken. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over dit moderne schip of over een van onze andere schepen.
Last but not least willen wij u graag uitnodigen voor een speciaal evenement ‘Boot en Wijn’, dat wij in Niderviller organiseren op 14 en 15 april. Niderviller is 525 km rijden vanaf Utrecht).
Meer informatie www.kuhnle-tours.nl (‘Boot en Wijn’ onder evenementen)