Moderne, zeer comfortabele, luxe en ook snelvarende allround tender ontwikkeld door Jachthaven Achterbos

PERSBERICHT
achterbos_atenderVinkeveen – Na het succes van de Asloep 650 en 770 heeft Jachthaven Achterbos nu een tender aan de collectie toegevoegd: de Atender 72.
Jachthaven Achterbos heeft als importeur van dit prachtige merk zich sterk bezig gehouden met het concept en design van deze nieuwe Atender 72. Ontworpen voor de veeleisende watersporter met een chique sportief karakter. Kernwoorden: Dutch Design, luxe, snelvarend, comfortabel, stabiliteit en uitstekende vaareigenschappen.
De Atender is zo ontworpen dat naast het zonnedek aan de voorzijde er een 2e zonnedek aan de achterzijde gecreëerd kan worden, door de achter zitting neer te klappen.
Onze Tender is met oog voor detail afgewerkt; o.a. standaard voorzien van luxe RVS accessoires en vanzelfsprekend een koelkist. Standaard wordt de Atender geleverd met een 27 pk diesel motor waardoor u zonder vaarbewijs ontspannende tochten kunt maken.
Voor de watersporter die hogere eisen aan snelheid stelt, kunnen wij de boot met een motor tot maximaal 150 pk uitrusten. Het onderwaterschip is speciaal ontwikkeld om op alle snelheden comfortabel te kunnen blijven varen.
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek en zien uw reactie met belangstelling
tegemoet.
Lengte: 7.40 meter, Breedte: 2.44, Diepgang 0.65, Aantal personen: 12, CE: C binnen-kustwateren, Gewicht: 1600 kg, Materiaal: hoogwaardig polyester, Motor: Mitsubishi Craftsman.
Meer informatie www.jachthavenachterbos.nl en asloep