Informatie voor de watersporter

MoreThanBoats: gratis watersport- en lifestyle evenement op Marina Muiderzand op 12 en 13 september

PERSBERICHT

Almere, Muiderzand – MoreThanBoats is een gratis toegankelijk lifestyle event voor (watersport)liefhebbers, dat dit jaar voor de 4e keer wordt georganiseerd door Thuishavens.nl, dit keer op Marina Muiderzand in Almere. Het evenement vindt plaats op 12 & 13 september tussen 10:00 en 17:00 uur.
Wat MoreThanBoats anders maakt dan andere watersportbeurzen is de insteek; een leuk en compleet dagje uit voor het hele gezin. Het event vindt niet plaats in een grote hal maar lekker buiten in de zon met zeil- en motorjachten, stands, kookdemonstraties, muziek, kunst, kinderattracties en diverse (watersport)activiteiten voor jong en oud. Kortom: MoreThanBoats is bedoeld voor iedereen die van het leven geniet en eens wat anders wil ervaren!
Nieuw bij deze editie van MoreThanBoats is – naast Lifestyle en Watersport – het thema ‘Food’. Dit is onder andere terug te vinden op het strand, waar de mannen van BBQ Bastards zorgen voor heerlijk eten van de barbecue. Daarnaast worden er kookdemonstraties gegeven, is er een wijnproeverij en zijn er verschillende (watersport)activiteiten voor alle leeftijden. Zo kun je proefvaren in diverse boten, suppen en catamaran varen. Liever op het land blijven? Dan behoort een potje beachvolley of beachsoccer tot de mogelijkheden. De kids kunnen ondertussen hun energie kwijt bij het (bungee) trampolinespringen. Ieder zijn ding! Hier alle activiteiten op een rijtje:
OP HET STRANDBAD
thuishavens_morethanboats_almere
Beach volleybal
Beachsoccer
Suppen
Zeilclinics
Kano varen
Catamaran varen
Outdoor cooking & BBQ
Chillen & loungen
Muziek
OP HET MIDDENPLEIN
Bungy springen
Trampolinespringen
Open zeilboten
Zeiljachten
Motorjachten
Proefvaren
Kunst
Buitenleven
Kookdemonstraties
Wijnproeverij
Nieuwste auto modellen
U bent van harte welkom op 12 en 13 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Toegang en parkeren is trouwens gratis!
Op de hoogte blijven? Like dan de MoreThanBoats facebook pagina: Facebook.com/MoreThanBoats
Meer informatie www.morethanboats.nl en www.thuishavens.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht