windverwachting

Motorboot Sneek is terug van weggeweest!

De beproefde formule blijft tijdens de 19e editie ongewijzigd. Bezoekers hebben gratis toegang en kunnen dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in een ongedwongen sfeer een rondje maken langs alle organiserende jachtwerven en deelnemende gastwerven, 14 in totaal. Onder het genot van een hapje en drankje mogen zij een kijkje nemen achter de schermen, kennis maken met vakmensen en op zoek gaan naar hun droomjacht.
 
Eigen route uitzetten
Alle nautische ondernemingen die acte de présence geven, liggen in en om diverse watersportbedrijventerreinen in Sneek. Hierdoor is het mogelijk om in één dag bij alle werven en jachtmakelaars langs te gaan. Op www.motorbootsneek.nl  staan alle 14 deelnemers en hun aanbod vermeld. Bezoekers kunnen op de website op basis van hun voorkeur een eigen route uitzetten. Er zijn drie opties: polyester, stalen en gebruikte motorjachten.
 
Sfeer en gezelligheid
Tijdens de route komen bezoekers vele stands tegen, want ook diverse leveranciers van de 14 deelnemers zijn aanwezig in Sneek. Daarnaast zijn meerdere lokale ondernemers op verschillende locaties van de partij. Zij geven elk op hun eigen manier invulling aan de show.
Juist de samenwerking tussen de nautische bedrijven en lokale ondernemingen is de kracht van Motorboot Sneek. Het levert een uniek watersport event op vol sfeer en gezelligheid.

14 (gast)werven
Voor de organisatie van de Najaarseditie tekenen ditmaal vijf jachtwerven: Aquanaut Dutch Craftmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht en Vivante Yachts. Zij strikten met Jachtmakelaardij 4Beaufort, Sturier Yachts, Abim Yachting, Vri-jon, De Boarnstream, North-Line Yachts, Boot Akkrum, Super Lauwersmeer en Linssen Yacht negen deelnemende gastwerven.
 
Nieuws
Terug van weggeweest, verrast Motorboot Sneek uiteraard graag met noviteiten. In dat opzicht komen bezoekers bij alle 14 (gast)werven aan hun trekken. Bijvoorbeeld bij Jansma Jacht dat de PROboot 30 presenteert. Een absolute ‘economische’ CE-B gecertificeerde alleskunner van polyester. Met de Dino 14 II Happy, toont Aquanaut haar meest recent ontwikkelde custom-build jacht. Een eyecatcher om blij van te worden. 
 
Corona-preventie
Vanuit het oogpunt van corona-preventie stelt Motorboot Sneek mondmaskers beschikbaar voor bezoekers die daar prijs op stellen. Daarnaast bestaan de looproutes bij de 14 deelnemers en aanwezige stands uit eenrichtingsverkeer. Meer weten over de Najaarseditie van Motorboot Sneek? Kijk op www.motorbootsneek.nl

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X