Motorjacht van WhisperPower toont nieuwste producten tijdens promotietoer door Benelux

Persbericht
whisperpower_promotoerDrachten – WhisperPower vaart in de maanden mei en juni met het demonstratieschip M.Y. Independence over de Nederlandse en Belgische wateren ter promotie van de WhisperPower producten.
M.Y. Independence is uitgerust met alle nieuwste WhisperPower producten en systemen waaronder het DC-AC PowerCube systeem met Genverter en 14kVA omvormer.
Ook is onlangs de nieuwe Piccolo 4kW generator toegevoegd aan de installatie: de jongste telg uit de WhisperPower familie. Deze kleine, fluisterstille krachtpatser is geïntroduceerd tijdens de Hiswa te Water 2014 en is eind vorig jaar in productie gegaan.
De promotocht is 20 mei in Katwijk aan de Maas gestart en zal de plaatsen Maasbracht, Antwerpen, Middelburg, Bruinisse, Waalwijk, Heusden, Zaandam en Enkhuizen aandoen. Vanaf de 2e week van juni wordt de tour in de provincies Friesland en Groningen vervolgd.
Kom langs en doe de hoortest
Belangrijk thema bij generatoren en energiesystemen is het GELUIDS- én TRILLINGSNIVEAU. Met de promotocht stelt WhisperPower u in de gelegenheid om de verschillende producten, waaronder de variabele toeren generator M-GV 4 Piccolo, in zowel de AC en DC uitvoering, de variabele toeren generator M-GV 8 Basic en de vaste toeren generator M-SQ 25 met PTO, te zien, te voelen en te horen.
Naast de generatoren vindt u aan boord ook de complete Orange Lijn met aantrekkelijk geprijsde acculaders, omvormers, combi’s en DC-DC converters.
Wilt u nader kennismaken met de WhisperPower productlijn kijk dan in het vaarschema op de nieuwspagina van www.whisperpower.nl waar en wanneer M.Y. Independence bij u in de buurt is en maak een afspraak door een mail te sturen naar rvanmiltenburg@whisperpower.com of te bellen met 06-55277557.
Meer informatie www.whisperpower.com en Promotocht met vaarschema.