windverwachting

Na de HISWA proefvaren met Corsiva en Stout sloepen bij Verschuur Watersport in Alphen aan den Rijn

PERSBERICHT
verschuurAlphen aan den Rijn – Het sloepenbedrijf Verschuur Watersport staat 5 tm 9 maart met Corsiva sloepen op de Hiswa bootshow in Amsterdam. Veel van de sloepen die op de Hiswa ten toon worden gesteld, liggen 15 en 16 maart in Alphen aan den Rijn in het water om mee proef te varen.
Traditiegetrouw organiseert Verschuur Watersport in het weekend direct na de Hiswa bootshow een proefvaartweekend. Dit is een gezellig evenement waar bezoekers vrijblijvend proefvaarten kunnen maken met diverse sloepen. Naast de modellen die op de Hiswa worden getoond, liggen er nu ook sloepen van het nieuwe merk Primeur in het water om te testen. ‘Er is gekozen voor veel diversiteit in de proefvaartboten. Van kleinere tot grote sloepen, van langzaamvarende- tot snelvarende sloepen.’
Iedereen is welkom om met de Corsiva en Stout sloepen die ze op de Hiswa hebben bekeken te varen. ‘Voor veel mensen is het de eerste keer dat ze een boot gaan kopen. Niet iedereen kan direct op de Hiswa beslissen. We willen onze potentiële klanten graag de kans geven om nog even na te denken over deze grote aanschaf. Men vindt het bijvoorbeeld fijn om eerst zelf te kijken of de boot wel stabiel genoeg is, of om het geluid van de motor te horen. En door een stukje te varen met verschillende boten, weten ze ook wat de vaareigenschappen zijn en welke boot het beste bij hun past.’
Dit jaar wordt het een extra informatief evenement. Zo is er een aantal leveranciers uitgenodigd om hun producten te demonstreren. Er komt onder andere een bedrijf die onderhoudsmiddelen demonstreert, een bedrijf die de verschillen tussen diverse audiosystemen laat horen en een bedrijf die alles kan uitleggen over bootverzekeringen & financiën.
Het evenement is gratis en een afspraak maken is niet nodig. De proefvaartdagen vinden plaats bij Verschuur Watersport aan de Gouwestraat 60a in Alphen aan den Rijn.
Meer informatie www.verschuurwatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X