windverwachting

Nationale Motorbootvarenprijs 2014 voor 'Varen doe je samen' project van Rijkswaterstaat

PERSBERICHT
Heerenveen – Vandaag is de Nationale Motorbootvarenprijs 2014 uitgereikt aan de heer Theo van de Gazelle, plaatsvervangend-directeur Rijkswaterstaat. Het project Varen Doe je Samen is de gezamenlijke inspanning van veel direct betrokkenen bij de beroeps- en de recreatievaart. De jury vermeldt in haar rapport onder andere: “De impuls, het opstellen van een convenant en de financiering om deze samenwerking aan te gaan zijn de stuwende en doorslaggevende bijdrage van Rijkswaterstaat.”
In de voordracht worden alle bij dit project betrokken partijen als provincies, havenbedrijven, belangenorganisaties en SRN genoemd. De meerjarige inspanning om met betrokkenen het Nederlandse vaarwegnet vlot en veilig toegankelijk te maken voor de beroeps- en de recreatievaart, met name het motorbootvaren is de reden om de Motorbootvarenprijs 2014 toe te kennen aan Rijkswaterstaat.De site www.varendoejesamen.nl geeft een goed overzicht van alle activiteiten van dit veel omvattende project.
De Nationale Motorbootvaren Prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en heeft ten doel om bijzondere activiteiten die bijdragen aan het plezierig, veilig, actief en attractief motorbootvaren te promoten en te waarderen. In de jury hebben naast voorzitter Nico van Lamsweerde ( oud-directeur SRN) zitting Jan Briek (hoofdredacteur Waterkampioen), Linda van der Eijck (directeur VVN), Wiert Omta (Watersportverbond), Epco Ongering(Telegraaf/Vaarkrant), Hans Papenburg (hoofdredacteur Motorboot)) en John Waleveld (oud-bestuurder en erelid KNMC).
Meer informatie www.motorbootvarenprijs.nl en www.varendoejesamen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X