Informatie voor de watersporter

Naupar biedt goedkoop arrangement aan kleine groep die willen varen en zeilen

PERSBERICHT
naupar_vrijheidLelystad – Naupar haakt in op de vraag van kleine groepen die ook graag met een traditioneel zeilschip op pad gaan. Vrijgezellenfeesten, vriend(inn)en weekeinden, bedrijfsuitjes of familiedagen. Met een groep vanaf vijftien personen, kunnen geïnteresseerden voor een vaste prijs gebruikmaken van het nieuwe arrangement: voordelig bootje varen.
Verrassingsvaart dankzij scheepskeuze Naupar
Omdat NAUPAR pas vanaf twee weken voor vertrek het schip bekend kan maken, blijft het voor de deelnemers een grote verrassing hoe de vaartocht er uit gaat zien. Omdat alle schepen van goede kwaliteit zijn, maakt het niet heel veel uit met welk schip er wordt gevaren. En eigenlijk is de tocht zelf dan nog steeds een verrassing, omdat het weer en/of het getij ook altijd een rol speelt.
Flexibiliteit en gemak zijn belangrijk
Deelnemers aan een vaartocht kunnen tot vier weken voor afvaart het aantal personen dat meevaart nog aanpassen. De zeiltochten starten vanuit de populaire havens Enkhuizen, Lelystad en Kampen. Bij boeking kan worden aangegeven waar vandaan men wil vertrekken en door de vaste prijs per persoon zijn de kosten altijd transparant.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht