windverwachting

NAUPAR biedt gratis ticket voor zeiltocht en rondvaart over het IJ van Amsterdam

PERSBERICHT
naupar_ijLelystad – NAUPAR heeft een nieuw zeilarrangement over het Amsterdamse IJ in de aanbieding. Om dat te vieren geeft het nautische bedrijf een gratis ticket weg aan elke tweede persoon die boekt voor een zeiltocht over het IJ. Bij de reservering kan de speciale kortingscode, die op de website vermeld staat, worden ingevoerd.
Barbecue of High Tea aan boord
De tocht vindt plaats op de barkentijn De Abel Tasman, één van de mooiste zeilschepen van Nederland. Men kan kiezen tussen een barbecue of High Tea aan boord. De oevers van het IJ staan bekend om de mix van historische panden en ultramoderne gebouwen zoals het EYE Filminstituut.
Bruiloft op het Amsterdamse IJ
De ‘twee-voor-de-prijs-van-één tickets’ biedt bruidsparen in spé een kans om voordelig mee te varen. Zo krijgen zij een goede indruk hoe een bruiloft op een authentiek zeilschip er uit zou kunnen zien. Aan boord kunnen vragen gesteld worden.
Officiële trouwlocaties
Alle schepen van NAUPAR zijn goedgekeurd als officiële trouwlocaties. Zowel de huwelijksceremonie als het aansluitende bruiloftsfeest kan varend over het Amsterdamse IJ of IJsselmeer plaatsvinden. Het schip kan ook voor anker blijven liggen of in een haven aanmeren.
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X