123 stickers

NAUPAR biedt nu vaartochten inclusief programma en begeleiding kinderen

PERSBERICHT
naupar_abel_tasmanLelystad – Amsterdam, 4 juni 2015 – Op zondag 14 juni organiseert NAUPAR haar eerste vaartocht over het Amsterdamse IJ inclusief ervaren kinderbegeleid(st)er aan boord. NAUPAR wil hiermee inhaken op het beperkte aanbod voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar oud van luxe zeilschepen in en rondom Amsterdam.
De Abel Tasman
De vaartocht vindt plaats aan boord van de Abel Tasman. Een schip dat, dankzij haar hoge reling en grote ruimte benedendeks, zeer geschikt is voor kinderen. Bovendeks zijn verscheidene bankjes te vinden waarvandaan u een prachtig uitzicht over Amsterdam heeft.
Ervaren kinderbegeleid(st)er aan boord
De kinderbegeleid(st)er zal samen met de kinderen leuke activiteiten bedenken, zoals spelletjes spelen en knutselen. Op die manier kunnen ouders op hun gemak Amsterdam ontdekken vanaf het water en tegelijkertijd genieten van een uitgebreide barbecue aan boord van de Abel Tasman.
Middag- of avondbarbecue-arrangement
Er kan worden gekozen uit een middagbarbecue van 13.00 uur tot 16.00 uur of uit een avondbarbecue van 17.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens deze uitgebreide barbecue aan dek speelt zich op de achtergrond het dagelijks leven van het cultuurrijke Amsterdam af.
Speciaal kennismakingsaanbod
Ter kennismaking heeft NAUPAR een speciaal aanbod, waarbij geïnteresseerden 50% korting ontvangen via een kortingscode, die via het invullen bij het winkelwagentje automatisch wordt verrekend.
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X