Informatie voor de watersporter

Naupar biedt tijdens maritiem en tall ship evenement Sail de Ruyter in Vlissingen arrangementen met Abel Tasman en Carpe Diem

PERSBERICHT
Lelystad – Iedereen die zijn zakelijke relaties en potentiële klanten wil verrassen met een uniek evenement kan deze zomer terecht in Vlissingen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om tijdens Sail de Ruyter te gaan varen met de majestueuze Abel Tasman of de elegante Carpe Diem. Van 22 tot en met 25 augustus maken deze schepen deel uit van een groots watersportevenement. Genodigden van de Abel Tasman en de Carpe Diem zullen dicht langs de vele Tall Ships varen, en kunnen naast alle nautische elementen lezingen, symposia en optredens bijwonen.
Arrangementen aangeboden door Naupar.
De arrangementen die NAUPAR biedt tijdens Sail de Ruyter zijn zeer uiteenlopend. Geïnteresseerden kunnen, afhankelijk van de gewenste dag, kiezen voor een vroeg middagprogramma, een namiddag- of avondprogramma. Daarbij is er een drietal cateringarrangementen beschikbaar, die zijn samengesteld door de Zeeuwse topchef Edwin Vinke. De Sail de Ruyter-arrangementen zijn inclusief de gekozen catering, parkeergelegenheid, het programmaboekje Sail de Ruyter en exclusiviteit van het volledige schip.
Programma Sail de Ruyter Vlissingen.
Sail de Ruyter start op 22 augustus met een sail-in. Er worden diverse muzikale optredens gegeven, onder andere door de Marinierskapel, er kunnen lezingen en symposia worden bijgewoond, er is een educatief programma voor jongeren over maritieme duurzaamheid, en aanwezigen kunnen inspiratie opdoen bij het technisch-maritiem arbeidsplein of naar de kranslegging bij het standbeeld van Michiel de Ruyter. Tenslotte is er nog de indrukwekkende vlootschouw van de Tall Ships voor de Vlissingse boulevards. Op zondag 25 augustus vindt de feestelijke sail-out plaats: een spektakel waarbij alle Tall Ships de haven uit varen.
Meer informatie www.naupar.nl en www.sailderuyter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht