Informatie voor de watersporter

NAUPAR geeft 35 procent korting op accommodaties om te overnachten voor groepen langs het IJsselmeer

PERSBERICHT
naupar_hoornLelystad – Uit een afstudeeronderzoek is gebleken dat er op diverse plaatsen in Nederland een tekort is aan groepsaccommodaties. Door het aanbieden van authentieke zeilschepen als unieke overnachtingsmogelijkheid springt NAUPAR hier handig op in. Indien men een schip reserveert en er niet mee gaat varen, ontvangt men tot 35% korting op deze bijzondere verblijfsplaats.
Overnachting op de mooiste plaatsen
NAUPAR biedt schepen aan in diverse pittoreske havenstadjes langs het IJsselmeer. Zo kan er worden overnacht in de prachtige haven van Hoorn, aan de gezellige IJsselkade in Kampen en midden in het centrum van Enkhuizen. Aan boord van de schepen vindt u een overnachtingsmogelijkheid voor 8 tot 44 personen met een ruim dagverblijf en goede voorzieningen. De schepen variëren van volledige luxe tot gezellige eenvoud, waardoor er voor elke gelegenheid en vrijwel elk budget een groepsaccommodatie te vinden is.
Traditioneel zeilschip biedt sfeer én comfort
Het ligt niet erg voor de hand om een schip te boeken en er niet mee te varen, maar voor wie op zoek is naar enkel een groepsaccommodatie of hotelschip vindt aan boord een ideale overnachtingsplek. Veel van de schepen die NAUPAR biedt zijn meer dan honderd jaar oud en de havens waar ze liggen zijn zelfs al vele eeuwen oud. Maar de schepen zijn wel met hun tijd meegegaan; ze zijn modern ingericht met vaatwassers, wasmachines en grote fornuizen. En sommige zeilschepen beschikken zelfs over boxspring bedden, een sauna of hebben een hottub op het dek.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht