windverwachting

NAUPAR heeft nieuwe boten in Amsterdam met bijzondere arrangementen waaronder running dinners

PERSBERICHT
Lelystad – NAUPAR heeft een aantal nieuwe boten in Amsterdam, dit zijn met name luxe salonboten en sloepen. Via Boat Cruises Amsterdam kan men luxe sloepen en salonboten huren voor groepen van 2 tot en met 175 personen. Deze vaartochten op het IJ en door de Amsterdamse grachten staan garant voor een unieke belevenis. De besloten en intieme sfeer waar de boten bekend om staan, zorgen voor een bijzondere ambiance. Hierdoor is het een unieke belevenis die niet snel vergeten wordt.
Hoe werkt het?
De boten worden altijd inclusief schipper verhuurt, zodat u zelf zo optimaal mogelijk kunt genieten van de rondvaart zonder dat u zich ergens druk over hoeft te maken. Daarnaast bieden we ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aan, om u en uw gezelschap tijdens de tocht zo goed mogelijk van dienst te zijn. De tochten zijn geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en huwelijken.
Arrangementen
Er zijn verschillende arrangementen. De borrelvaart waar u onbeperkt kunt genieten van verschillende binnenlandse dranken. De barbecuevaart is vrijwel hetzelfde alleen krijgt u hier ook nog een overheerlijke barbecuemaaltijd bij voorgeschoteld. Voor wie meer van hamburgers of sateetjes houdt, is er de burger- of satévaart, waar u wederom onbeperkt binnenlandse dranken kunt drinken en daarnaast hamburgers of sateetjes van de grill op uw bord geserveerd krijgt. Genoeg keuze dus!
Running dinners
Nieuw bij NAUPAR zijn de running dinners; vaartochten over de Amsterdamse grachten, waarbij iedere gang in een ander restaurant genuttigd wordt. De boot legt aan bij een restaurant, hier gaat u van boord voor het voor-, hoofd- of nagerecht. Ook kunt u ervoor kiezen op het water te blijven en aan boord van het schip uw maaltijden geserveerd te krijgen. De boten zijn chique, knus en van alle gemakken voorzien, rennen is zeker niet nodig bij uw running dinner!
Meer informatie www.boatcruisesamsterdam.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X