windverwachting

Naupar laat leraren op 12 en 13 april het leven aan boord van een zeilschip ervaren

PERSBERICHT
naupar_lerarenLelystad – In het weekend van 12 en 13 april zullen ruim zeventig docenten uit Nederland, Duitsland en België deelnemen aan het Leraren Informatieweekend. Dit weekend, dat jaarlijks door NAUPAR wordt georganiseerd, laat docenten en groepsbegeleiders kennismaken met het zeilen zelf, het verblijf aan boord van een zeilschip en met de medewerkers van NAUPAR.
Waarom zou men meegaan?
Uit ervaring blijkt, dat docenten en begeleiders na deelname enthousiaster zijn om een schooluitje op het water te organiseren en dat zij tevens beter in staat zijn toekomstige deelnemers te enthousiasmeren en vragen van ouders te beantwoorden. Maar voor het zover is, mogen de docenten eerst zelf aan het werk.
Een eerste kennismaking
Tijdens een Leraren Informatieweekend laat NAUPAR docenten kennismaken met het zeilen zelf, het verblijf aan boord van een zeilschip en met haar medewerkers. Op deze manier kunnen leraren zelf ervaren hoe leerzaam en leuk een schoolweek op het water kan zijn. Omgekeerd komen de medewerkers van NAUPAR achter de wensen (en eisen) die docenten voor een schoolreisje hebben en welke vragen er eventueel zijn. Het weekend is dus ook leerzaam voor NAUPAR.
Niet alleen informatief
Naast het informatieve gedeelte zorgt NAUPAR dat er tijdens het Leraren Informatieweekend ook tijd is voor ontspanning. Na aankomst in Volendam worden de docenten opgewacht door een gids in traditionele klederdracht. Deze zal alles vertellen over het wereldberoemde bruisende vissersdorp. De wandeling gaat over de dijk, door het centrum van Volendam en door het Doolhof met zijn kleine huisjes.
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X