Informatie voor de watersporter

Naupar maakt tijdens Oerol 2014 overnachten op Terschelling gemakkelijk

PERSBERICHT
naupar_oerolLelystad – Van 13 tot en met 22 juni 2014 vindt Oerol plaats. Dit veelzijdige theaterfestival trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar Terschelling. Het is daarom logisch dat in deze periode de meeste accommodaties op dit Waddeneiland al ruim van te voren zijn volgeboekt. Voor alle bezoekers die nog geen slaapplek hebben gevonden, biedt NAUPAR uitkomst. Via deze overkoepelende organisatie van zeilrederijen kunnen festivalgangers hun overnachting boeken aan boord van een traditioneel zeilschip.
Groepsaccommodatie of individuele slaapplek
Afhankelijk van de animo biedt NAUPAR tijdens Oerol groepsaccommodaties aan. Het fijne aan deze flexibiliteit is dat er nog steeds volop plek is! Grote families, vriendengroepen of collega’s uit bijvoorbeeld een theater- of dansgroep kunnen zo gezamenlijk overnachten op Terschelling.
NAUPAR biedt graag iets extra’s
Waar ‘gewone’ accommodaties alleen een slaapplek bieden, bestaat bij een verblijf aan boord van een van de schepen van NAUPAR de mogelijkheid om naar Oerol toe te zeilen. Zo beleven de gasten het festival nog intenser en daarbij hoeft er geen overtocht met de veerboot te worden gemaakt. De meest gunstige veerboottickets zijn al ver van te voren uitverkocht, dus NAUPAR maakt het de bezoeker op deze manier nog gemakkelijker.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht