NAUPAR met boothuren.amsterdam een van de eerste nautische sites met .amsterdam extensie

PERSBERICHT
Lelystad – Sinds kort gaat NAUPAR Amsterdam steeds vaker werken vanuit de nieuwe domeinnaam: boothuren.amsterdam. Echte Amsterdammers hebben een .amsterdam-domein. Wij konden natuurlijk niet achterblijven!
Boothuren.amsterdam
Met ons .amsterdam-domein uit NAUPAR Amsterdam haar Amsterdamse trots. Daarnaast laten we hiermee ook zien dat we open staan voor de creatieve en commerciële geest van onze geliefde hoofdstad. De .amsterdam-extensie zorgt voor veel nieuwe domeinnamen en daarmee ook voor veel nieuwe kansen op de onlinemarkt.
NAUPAR Amsterdam grijpt haar kans
Wij van NAUPAR Amsterdam, een bedrijf in Amsterdam met een breed aanbod aan diverse sloepen en salonboten, hebben geen seconde getwijfeld: boothuren.amsterdam was al snel een feit. Een beter passende naam is er niet! Met dit nieuwe domein vergroot NAUPAR Amsterdam haar kansen op meer zoekresultaten. Zoekt u op ‘boot huren Amsterdam’? Voilà daar is: boothuren.amsterdam.
Werkwijze
Om de wereld te laten kennismaken met de nieuwe domeinnaam .amsterdam zijn de eerste pioniers al op 30 april live gegaan. Op 1 juni startte de voorrangsperiode; wat wil zeggen, dat iedereen vanaf toen een .amsterdam-domein kon aanvragen. Pas na 14 augustus werden de domeinnamen definitief toegewezen. NAUPAR Amsterdam kreeg toen boothuren.amsterdam. Wij zijn blij!
Meer informatie boothuren.amsterdam

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X